Galatasaray'dan Ayrılmak İsteyen Berkan Kutlu Alanyaspor'a Dönebilir

27.12.2022 - 14:11 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 14:37

Galatasaray'da beklenenin altında kalan ve Villarreal maçında taraftardan tepki gören Berkan Kutlu ile yollar ayrılıyor. Kutlu, Alanyaspor'a gidebilir.

Galatasaray'dan Ayrılmak İsteyen Berkan Kutlu Alanyaspor'a Dönebilir

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray'da Berkan Kutlu krizi yaşanıyor. La Liga ekiplerinden Villarreal ile oynanan hazırlık maçında sahada yer alan Berkan Kutlu, taraftarın kendisine cephe aldığını söylemişti. Beklenen performansın altında kalan genç oyuncunun takımdan ayrılacağı kaydedildi.

Berkan geri dönebilir

Milliyet'ten Nevzat Dindar, Berkan Kutlu'nun Sarı-Kırmızılı kulüten ayrılabileceğini söyledi. Nevzat Dindar, "Aldığım bilgiye göre Berkan Kutlu mutsuz olduğunu dile getirdi ve eski kulübü Alanyaspor ile görüştü" ifadelerini kullandı.

Beklenenin altında

Geçtiğimiz sezonun başında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Berkan Kutlu, beklenen performansın altında kaldı. Galatasaray forması ile toplam 61 maça çıkan orta saha, 1 gol, 4 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray tribünde de lider
Habere Git

13 maçta 1 gol, 1 asist

Bu sezon Okan Buruk'tan 13 maçta forma şansı bulan Berkan Kutlu, Türkiye Kupası'nda 1 kez gol sevinci yaşadı. 24 yaşındaki genç oyuncu, yine bir kupa maçında 1 de gol pası verdi.

İlk golünü bu sezon attı

Berkan Kutlu, Galatasaray'daki ilk golünü bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor’a attı. Maçın ardından röportaj veren 24 yaşındaki futbolcu, "İlk golüm için çok mutluyum. Benden çok ailem ve sevdiklerim için önemliydi. Kolay günler geçirmedim. Şimdi bu golü atmak benim için çok değerli. Onlara armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

"Ara transferde ayrılmak istiyorum"

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada hazırlık maçları yapan Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Villarreal ile karşılaştı. Bu maçta Berkan Kutlu krizi yaşandı. Kutlu’nun taraftarların yoğun ıslıklarına maruz kaldığı ve Okan Buruk'a "Taraftarlar bana cephe almış durumda. Bu şekilde devam edemem. Ara transferde ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Zirveyi bıraktı, favoriden çıkmadı! İşte şampiyonluk oranları
Habere Git

Okan Buruk: "Eleştirilere kulak asma"

Teknik direktör Okan Buruk ise genç oyuncuyu "Eleştirilere kulak asma. Performansını yükselttiğinde bu eleştiriler sona erecek" diyerek ikna etti.

Berkan Kutlu'nun Alanyaspor performansı

Futbola İsviçre'nin Monthey kulübünde başlayan Berkan Kutlu, Sion döneminin ardından Alanyaspor'a bedelsiz olarak geldi. Milli oyuncu Alanyaspor'da ise 42 karşılaşmada süre aldı. Berkan, 3 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler