Cimbom’da gündem seçim ve transfer! İşte son durum

26.05.2021 - 16:42 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 17:43

Galatasaray’da seçim kulisleri alev alev yanarken, sarı-kırmızılılar transfer politikasında da bu defa geçmişte yapılan hataları yapmayacak. İşte detaylar…

Cimbom’da gündem seçim ve transfer! İşte son durum

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray'da bir yandan seçim yarışı bir yandan da gelecek sezon planlaması devam ediyor. Seçim öncesi adaylardan Metin Öztürk listesini teslim ederken, Burak Elmas yarın bir sohbet toplantısı gerçekleştirip cuma günü de kurullarını teslim etmeyi planlıyor. 

Çelebi’den birleşme çağrısı 

Eşref Hamamıoğlu'nun bu seferki listesinde bazı revizeler olabileceği bilgisi gelirken, Işın Çelebi’nin birleşme önerileri devam ediyor. Çelebi’nin adaylıktan çekilmesi de gündemde. En son adaylığını açıklayan İbrahim Özdemir'in listelerin teslimine yaklaşı 48 saat kala son 2 günde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. 

Yöneticilerin gözü Şardan’da

Mevcut yönetimin önemli bir kanadı ise yüksek olasılıkla Yiğit Şardan ile seçime girecek. Aburrahim Albayrak, Murat Yalçındağ gibi isimlerin Şardan'ın ekibinde olması bekleniyor.

Transferde 30 yaş altı kriteri

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, bir yandan Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yapıyor. İki 1993 doğumlu Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile anlaşma sağlanırken, sarı-kırmızılılar planlarını orta ve uzun vadeli yapıyor. Cimbom'un önceliği Alpaslan ve Aytaç gibi 30 yaş altı isimler olacak. Hangi yönetim gelirse gelsin 30 yaş üstü futbolcuya temkinli yaklaşılacak. 

Cimbom Halil Akbunar için çalışıyor 

Öte yandan Halil Akbunar için de girişimler devam ederken, sol bekte Ömer Bayram ile sözleşme yenilenmesi planlanıyor. 

Sol bekte 1 numara van Aanholt

Ayrıca sol bekte Galatasaray için sınır yaş olan 30'undaki Patrick van Aanholt birinci tercih. Hollandalı futbolcunun Crystal Palace ile sözleşmesi sona ererken, Cimbom bonservissiz şekilde oyuncuyu kadroya katmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler