Cimbom'da hem indirim hem revizyon

22.04.2020 - 13:21 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 13:31

Cimbom'da hem indirim hem revizyon

Dünyanın geçirdiği zor süreçten spor kulüpleri de etkilenirken mali konularda çıkış yolları aranıyor. Galatasaray’da futbolcuların yıllık maaşlarında indirime gitmesi beklenirken, kadro içerisinde büyük bir revizyon bekleniyor. Sezon sonunda birçok futbolcuyla sözleşmesi sona erecek sarı-kırmızılılar bazı isimleri de satmayı hedefliyor.

Luyindama, Diagne, Belhanda gibi yıldızlardan gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray’da iki oyuncunun da kiralık olarak gönderilmesinin planlandığı ifade edildi. Bu sezon beklentilerin altında kalan ve 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Jimmy Durmaz gelecek sezonun planlarında bulunmuyor.

Anlaşmasına göre Galatasaray’dan gelecek yıl maaşı 7 milyon lira olan tecrübeli futbolcudan hem kiralama geliri hedefleniyor hem de maaş yükünün hafifletilmesi planlanıyor.

Sekidika da yolcu

Öte yandan Galatasaray’a mali yükü çok olmasa da teknik heyeti hayal kırıklığına uğratan Jesse Sekidika da sezon sonu kiralanması istenen oyuncuların başında geliyor. Nijeryalı futbolcunun daha çok tecrübe kazanması ve oyunun geliştirmesi için kiralanması en uygun seçenek olarak görülüyor. Jesse kadroya katılınca yabancı kontenjanı sebebiyle Nagatomo dışarıda kalmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler