Galatasaray, Başakşehir Maçında Penaltı Beklenen Icardi Pozisyonunu Paylaştı

09.05.2023 - 22:57 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 23:10

Galatasaray, Süper Lig'de 1-0 kazandığı Medipol Başakşehir maçının ardından Mauro Icardi ile penaltı beklenen pozisyonu paylaştı, hakeme tepki gösterdi.

Galatasaray, Başakşehir Maçında Penaltı Beklenen Icardi Pozisyonunu Paylaştı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı. Galatasaray, maçın ertesi günü Mauro Icardi ile penaltı beklenen pozisyonu paylaştı.

Icardi penaltı bekledi, Meler devam ettirdi

Karşılaşmanın 43. dakikasında savunma arkasına sarkan Mauro Icardi, Duarte ile girdiği mücadelede ceza sahası içi sol çaprazında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Halil Umut Meler, oyunu devam ettirdi.

Galatasaray'dan tepki

Galatasaray ise bu pozisyonu hatırlatarak bir paylaşımda bulundu. Pozisyonun videosunu yayınlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, "Icardi'ye ceza sahasında yapılan müdahale ve karar devam (!)" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig’de son düzlük! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kalan maçları…
Habere Git

Cimbom devre sonunda penaltı kazandı

Galatasaray, ilk yarının son dakikalarında penaltı kazandı. 45+6'da, sol kanatta topla buluşan Oliveira ortayı yaptı, top Deniz Türüç'e çarptı. Bu esnada Galatasaraylı oyuncular penaltı bekledi, oyun devam etti.

VAR tavsiyesi ile kenara gelen Halil Umut Meler, Oliveira'nın ortasının ardından ceza sahasında Deniz Türüç'ün topa eliyle müdahale ettiğini tespit etti ve beyaz noktayı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdular!
Habere Git

3 puan penaltıdan geldi

Galatasaray, maçın tek golünü Icardi ile penaltıdan buldu. Penaltıyı kullanan Icardi, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu kaleci Muhammed'in sağından ağlara gönderdi. Bu golle Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk yolunda kritik bir 3 puan kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler