Paok Galatasaray'ın Genç Yıldız Giannis Konstantelias İçin Yaptığı Teklifi Reddetti

21.02.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 19:02

Galatasaray, Paok'un 19 yaşındaki genç yıldızı Giannis Konstantelias için yaptığı 6 milyon Euro'luk teklif Yunan kulübü tarafından reddedildi. Paok'un talep ettiği miktar dudak uçuklattı.

Paok Galatasaray'ın Genç Yıldız Giannis Konstantelias İçin Yaptığı Teklifi Reddetti

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Nicolo Zaniolo transferinin ardından kadrosuna genç bir yıldızı daha katmak için harekete geçti. Sarı kırmızılıların Paok'un ofansif orta saha oyuncusu Giannis Konstantelias için yaptığı ilk teklif Yunan kulübü tarafından kabul edilmedi.

Fark 14 milyon Euro

Yunan basın organı sport24'ün haberine göre Galatasaray genç potensiyel için Paok'a 6 milyon Euro teklif etti. Teklifi reddeden Yunan takımının talebinin ise 20 milyon Euro olduğu belirtildi.

İtalyan devi peşinde

Yine Yunan basınından Filathos'un haberine göre oyuncu İtalya Serie A'nın son şampiyonu Milan'ın da radarında. Paok'un 20 milyon Euro'luk talebinin üzerine Milan transferi rafa kaldırdı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Zakharyan için yapacağı teklif belli oldu!
Habere Git

Arsenal gözlemcilerini yolladı

İngiliz gazetesi Evening Standart geçtiğimiz ay Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın da genç oyuncuyu takip ettiğini duyurmuştu. Haberde Arsenal'ın Giannis Konstantelias'ı gözlemlemesi için gözlemci ekibini görevlendirdiği belirtildi.

Futbola Paok'ta başladı

10 yaşında Paok altyapısında futbol hayatına başlayan Giannis Konstantelias, 8 yıl takımın alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 18 yaşında A Takıma katıldı.

Bu sezon 18 maça çıktı

Yunanistan Ligi'nde bu sezon Paok formasını 18 maçta terleten 19 yaşındaki futbolcu 1 gol atarken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası yolladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Rus futbolcudan vazgeçmiyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler