ÖZET- Atletico Madrid - Manchester City: 0-0 Maç Sonucu

13.04.2022 - 23:25 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 00:17

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Atletico, kendi evinde City'i konuk etti. Karşılaşma Atletico Madrid 0-0 Manchester City skoru ile sona erdi. İşte maç özeti ve detayları...

ÖZET- Atletico Madrid - Manchester City: 0-0 Maç Sonucu

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Atletico Madrid, kendi sahasında Manchester City'i konuk etti. Karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Yarı Finale yükselen taraf ise Manchester City oldu. İşte tüm detaylar...

120 dakika şut çekemedi

Atletico Madrid, Manchester City eşleşmesinin ilk 120 dakikasını şut atmadan tamamladı. Atlético Madrid, Manchester City eşleşmesindeki ilk şutu 135 dakikada çekti. 

Karşılaşma 0-0 sona erdi

Manchester City'in ilk yarıda ataklar kurduğu karşılaşmada Atletico Madrid, ikinci yarı gol arasada Manchester City, ağlarına bir türlü topu gönderemedi. Karşılaşma ise 0-0 sona erdi ve tur City'in oldu.

İlk maç 1-0 bitmişti

Manchester City, kendi sahasında konuk etitği Atletico Madrid'in üstün savunmasına karşı zorlanmasına rağmen 70. dakikada sahneye çıkan Kevin De Bruyne, 1-0'lık skora getirmeyi başarmıştı.

Kavga'dan tek kırmızı çıktı

Atletico Madrid oyuncusu Savic'in başlattığı kavgada tüm oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın 90+9. dakikasına kadar gerginlik sürdü. Kavgada ise Atletico Madrid'de Felipe, 90+1. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Savic, sarı kart ile cezalandırılırken  City'den de Ake sarı kart ile cezalandırıldı. Tansiyonun devam ettiği karşılaşmada daha sonra Mahrez, sarı kart gördü.

Savic, Simeone'yi kızdırdı

Simeone, kendi oyuncusu Savic'le saha içinde tartıştı. Savic, kendi hocasına 'Çok konuşuyorsun' diye tepki verdi. Saha içine giren Simeone, sarı kart gördü.

City'in rakibi belli oldu

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea'yı eleyen Real Madrid ile Atletico Madrid'i eleyen Manchester City rakip oldu. Karşılaşmalar ise ilk maç 27-28 Nisan'da oynanacakken ikinci maç ise 4-5 Mayıs'ta oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler