Ronaldo'nun Manchester City ile İlgili Transfer İddiasını Kulüp Yalanladı

17.11.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 16:27

Manchester United'tan Cristiano Ronaldo, Pep Guardiola'nın kendisini ikna etmek için uğraştığını açıkladı. Manchester City ise transfer iddiasını yalanladı.

Ronaldo'nun Manchester City ile İlgili Transfer İddiasını Kulüp Yalanladı

AJANSSPOR HABER

Cristiano Ronaldo'nun Talk TV'ye verdiği röportajın yankıları sürüyor. Dün gece röportajın tamamı yayınlandı. Yıldız futbolcunun açıklamaları, Manchester City'i de karıştırdı. Kulüpten, Ronaldo hakkında açıklama yapıldı.

"Pep Guardiola, beni ikna etmek için çok uğraştı"

Cristiano Ronaldo, 2021 yazında Manchester United'a imza atmadan önce City'den teklif aldığını, kendisini ikna etmek için teknik direktör Pep Guardiola'nın da devreye girdiğini ifade etti. Portekizli süperstar, "Manchester City'e transfer olmaya çok yakındım. Benimle uzun süre konuştular. Pep Guardiola, beni ikna etmek için çok uğraştı. Manchester United ile bir tarihim var. Kalbim, hislerim... Ayrıca, Sir Alex Ferguson. İşi değiştiren bunlar oldu" dedi.

"Ronaldo'nun açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır"

ESPN'in haberine göre Ronaldo'nun bu açıklamasının ardından Premier Lig devi Manchester City, iddianın gerçek olmadığını belirtti. Kulübe yakın kaynaklar, "Cristiano Ronaldo'nun Manchester City'e transfer olmaya yakındım" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan Messi yanıtı "Beni takip eder"
Habere Git

İlgi vardı ama...

Manchester City'e yakın oldukları belirtilen kaynaklar Ronaldo'nun Juventus'tan Manchester United'a transfer olacağı dönemde Portekizli yıldıza ilginin olduğunu doğruladı. Fakat bu durumun Ronaldo'nun belirttiği gibi "yakın" olmadığının altı çizildi.

Senin için hazırladığımız haberler