Young Boys - Manchester City: 1-3 (Maç sonucu - yazılı özet)

25.10.2023 - 23:49 | Son Güncellenme: 26.10.2023 - 00:10

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys ile Manchester City karşılaştı. City, Akanji ve Haaland'ın (2) golleriyle 3-1 kazandı. Maç sonucu, yazılı özet...

Young Boys - Manchester City: 1-3 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Manchester City, Young Boys deplasmanına gitti. Pep Guardiola ve öğrencileri, İsviçre'de 3-1 kazandı.

City kayıpsız gidiyor

Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 3 maçı da kazanmayı başardı ve zirvede yer aldı. Young Boys ise 3 maçta sadece 1 beraberlik aldı ve 3'üncü sırada kaldı.

Perdeyi Akanji açtı

Karşılaşmanın gol perdesini Akanji açtı. City'nin soldan geliştirdiği aktarda Rodri, ceza sahasına doğru çevirdi. Dias'ın kafa vuruşu kaleciden döndü. Kale alanına düşen topu Akanji sağ ayağıla ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
PSG, Milan'ı evine boş gönderdi
Habere Git

Meschack maça denge getirdi

Maçın 52'inci dakikasında Young Boys'un rakibini eksik yakaladığı pozisyonda Niasse, orta alanda savunma arkasına sarkan Meschack'a enfes bir derinlemesine pas gönderdi. Topla birlikte ilerleyen Meschack, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda ceza sahasına girmeden topu kalecinin üzerinden aşırttı ve filelere yolladı.

City penaltıdan öne geçti

Manchesetr City, 67'de penaltı kazandı. Topun başına geçen Erling Haaland, ortaya vurdu ve takımını tekrar öne geçirdi.

Haaland fişi çekti

Erling Haaland, 86'ıncı dakikada farkı 2'ye çıkardı. Rodri'nin yayın üzerinden gönderdiği pası ceza sahası sol iç kulvarın ilk metrelerinde kontrol eden Haaland, sağ ayağının üst içiyle uzak köşeye vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler