Club Brugge: "Samatta'yı hâlâ istiyoruz"

06.12.2020 - 13:49 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 13:49

Fenerbahçe'de sezon başı transfer edilen ve şu ana kadar bekletileri karşılayamayan Tanzanyalı forveti Mbwana Samatta, ara transfer döneminde Club Brugge'e transfer olabilir. İşte detaylar...

Club Brugge: "Samatta'yı hâlâ istiyoruz"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin sezon başından Aston Villa'dan transfer ettiği Tanzanyalı Forvet Mbwana Samatta, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılabilir. Belçika merkezli Voetbal24 spor sitesi, Fenerbahçeli oyuncu Samatta'nın ara transfer döneminde Club Brugge takımına transfer olmaya çok yakın olduğunu iddia etti.

Voetbal24'ün  haberine göre, Club Brugge'ün sezon başında kadrosuna katmak istediği Tanzanyalı oyuncuyu, ara transfer döneminde tekrardan kadrosuna katmaya çalışacağını iddia etti.

"Samatta bizi cezbediyor"

Bu iddiaya karşılık olarak da Club Brugge CEO'su Vincent Mannaert açıklama yaptı. Mannaert "Kulübümüzün teknik direktörü Philippe Clement için Samatta uygun bir oyuncu. Çünkü Samatta, Clement'in Genk'te oynarken eski bir oyuncusuydu. Bu durum bizi daha çok cezbediyor" ifadelerini kullandı.

Mbwana Samatta şu ana kadar Fenerbahçe'de beklenen performansı gösteremedi. Tanzanyalı forvet, Fenerbahçe forması altında ligde çıktığı 7 maçta 2 gol attı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler