Club Brugge'de sıcak gelişme! Diagne...

12.02.2020 - 17:07 | Son Güncellenme: 12.02.2020 - 14:10

Club Brugge'de sıcak gelişme! Diagne...

Club Brugge'de Diagne gelişmesi yaşandı. Belçika Ligi ekibinde kadro dışı bırakılan Senegalli golcü, Brugge'e geri döndü.

Belçika basınında yer alan habere göre, 1 ayı aşkın bir süredir ülkesi Senegal'de bulunan Mbaye Diagne, Belçika'ya geri döndü. Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralanan Diagne, kadro dışı kaldığı Club Brugge'de idmanlarına tek başına devam edecek.

Galatasaray ile Club Brugge arasında kriz

Sezon sonuna kadar Belçika Ligi liderinde kalacak olan ancak forma giymesi beklenmeyen 28 yaşındaki forvetin kadro dışı kalması Galatasaray ile Club Brugge'ün arasında kriz yaratmıştı.

Mustafa Cengiz ne demişti?

Diagne'nin kulübe çok çok maliyetli olduğunu söyleyen Cengiz, "Brugge bizi aldattı. Bizim futbolcuyu 1 ay kendi takım antrenmanlarına almıyor. Futbolcuyu neredeyse ölüme mahkum ediyor. Yazıyı gönderdik. Sen benim en değerli yatırımlarından birini böyle çöpe atamazsın. Buna hakkın yok. Hem parasını ödemiyorsun, hem çöpe atıyorsun. 15.5 milyon euro'ya yakın bedeli ödemek zorundasın dedik" demişti.

Club Brugge'den Diagne yanıtı

Öte yandan Club Brugge cephesinden ise Mustafa Cengiz'in açıklamalarına yanıt gelmiş; "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in FIFA tehdidi bizi korkutmadı. Biz Diagne'yi kadroya almadık ama tesislere girişi yasak değildi. Yeni bir kulüp bulmak için 31 Ocak'a kadar serbestti" ifadeleri kullanılmıştı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler