Cocu için bomba iddia! Barcelona...

30.11.2018 - 08:27 | Son Güncellenme: 30.11.2018 - 11:27

Cocu için bomba iddia! Barcelona...
Fenerbahçe'nin Ankaragücü maçı sonrasında görevden alınan Phillip Cocu için bomba bir iddia ortaya atıldı. 

İspanyol Sport Gazetesi, PSV - Barcelona maçını tribünden izleyen Cocu'nun Barcelona'nın başına geçebileceğini iddia etti. 

Fenerbahçe'deki görevine son verilen Hollandalı teknik adam, Barcelona ile ilgili soruya, 'Gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz" diyerek açık kapı bıraktı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi resmi olarak devam eden Cocu, hafta içi PSV - Barcelona maçını stattan takip etti.

Ruud van Nistelrooy ile maçı izleyen Hollandalı teknik adamın neşeli tavırları dikkat çekerken maç sonu gündemi sarsacak bir haber yapıldı.

Geçtiğimiz sezonun başında Barcelona teknik direktörlüğüne getirilen Ernesto Valverde, Real Madrid ve Atletico Madrid'in bu kadar formsuz olduğu bir dönemde puan farkını açamamış olması nedeniyle eleştiriliyordu. 

Şampiyonlar Ligi grubunu lider bitirmeyi garantileyen Barça, ligde ise 13 hafta itibariyle topladığı 25 puanla lider Sevilla'nın bir puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. 

Cocu 1998 ile 2004 yılları arasında Barcelona'da top koşturmuş, 1 La Liga ve 1 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. 

Teknik direktörlük olan ilk deneyimini PSV'de yaşayan 48 yaşındaki teknik adam, ilk yurt dışı macerasında Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. 

Sarı lacivertli ekipte maç başına 0.93 puan ortalaması tutturan Cocu, Fenerbahçe yönetimi tarafından görevinden alınmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler