Asamoah Gyan, 3 çocuğunun biyolojik babası olmadığını iddia etmişti! Karar verildi

04.11.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 09:07

Eski futbolcu Asamoah Gyan, mahkemenin kararı sonucu eski eşine tazminat ödemek zorunda kaldı. Gyan, çocukların kendisinden olmadığını iddia etmişti...

Asamoah Gyan, 3 çocuğunun biyolojik babası olmadığını iddia etmişti! Karar verildi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gana Milli Takımı'nın eski kaptanı Asamoah Gyan, 3 çocuğunun biyolojik babası olmadığını iddia ederek eşine boşanma davası açmıştı. BBC'de yer alan haberde, Ganalı futbolcunun mahkemenin verdiği karar sonucu eşine tazminat ödeyeceği belirtildi.

Ev, araba ve benzin istasyonu

Asamoah Gyan, eşine tazminat olarak İngiltere ve Gana'da birer ev, iki araba ve benzin istasyonu verecek. Mahkeme ayrıca Asamoah Gyan'ın çocuklarının ihtiyaçları için eşine aylık 2.100 dolar ödemesine de karar verdi.

Çocuklar benim değil demişti

Asamoah Gyan, 3 yıl önce üç çocuğunun kendisine ait olmadığını iddia ederek eşine boşanma davası açmıştı. Yapılan DNA testi sonucunda çocukların öz babası olduğu ortaya çıkan Gyan, bir de tazminat ödemekle cezalandırıldı.

İlgini Çekebilir
Benzema zorlanıyor, Esprito kovulmanın eşiğinde! Şampiyonda büyük kriz
Habere Git

Türkiye'de forma giydi

Asamoah Gyan, 2017 yılında Kayserispor'a transfer oldu. 2 sezon boyunda Sarı-Kırmızılılar'da forma giyen Gyan, 34 maça çıktı ve 9 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Gana'da rekor

Ganalı eski futbolcu, ülkesi adına 109 maçta süre aldı. Bu maçlarda 51 gol atan Gyan, Gana Milli Takımı'nın en çok gol atan futbolcusu olmayı başardı.

Kariyer rakamları

Kariyerinde toplamda 384 maçta forma giyen Asamoah Gyan, 192 gol ve 38 asistlik performansa imza attı. 

İlgini Çekebilir
"Zaha'nın topu kaptığı pozisyon net bir fauldü"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler