'Come To Trabzonspor' olacak mı? Leipzig'in transfer planı...

02.06.2021 - 15:01 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 15:03

Alexander Sörloth yeniden Trabzonspor'un gündeminde. Peki, Sörloth Trabzonspor'a gelecek mi? İşte Leipzig'in planı...

'Come To Trabzonspor' olacak mı? Leipzig'in transfer planı...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Trabzonspor’da 24 golle gol kralı olduktan sonra Alman ekibi Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth, yeniden bordo-mavililerin gündeminde. Abdullah Avcı, Norveçli golcüyle ilgilendiklerini açıkladı. Peki, Leipzig kanadında neler oluyor? Alman ekibi Sörloth için planını yaptı. Detaylar haberde…

Nagelsmann sonrası kalması zor

Leipzig’de şu ana kadar beklentilerin altında kalan ve geçen sezon sık sık eleştirilen Alexander Sörlorth’un takımdan ayrılması gündemde. Julian Nagelsmann’ın ardından golcü oyuncunun kalma olasılığı düşük görünüyor. 

Jesse Marsch’ın planları arasında Sörloth yok

Göreve yeni gelen ve kulübün DNA’sını çok iyi bildiği için büyük güven duyulan Amerikalı Jesse Marsch’ın planları arasında Sörloth yer almıyor. Marsh, gelecek yıl; Poulsen, Brian Brobbey ve Justin Kluivert gibi bir hücum hattı olmasını arzu ediyor.

Yeni teknik adamın nasıl bir hayali var?

Brobbey, geride bıraktığımız sezonda 36 maçta 15 gol 6 asist üretti. 19 yaşındaki oyuncunun dışında Justin Kluivert da yine Marsh’ın planları arasında. Dolayısıyla Leipzig kulübü, mevcut ofansif hat oluştuğunda (Brian Brobbey transferi gerçekleşirse) Sörloth’un önü de açılmış olacak. 

Trabzonspor’u zorlayan şey ne? 

Bordo-mavili taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen ve sosyal medyadan ‘Come To Trabzonspor’ çağrısı yapılan Sörloth’un önceliği takımda kalabilmek. Sörloth konusunun hafta sonuna kadar netleşmeyi bekleniyor. Bu arada Norveç basını, Sörloth ile bu akşam oynanacak olan Lüksemburg maçı sonrası röportaj yapabilmek için mücadele edecek. Futbolcuyu çok sayıda gazetecinin aradığı ve ulaşamadığı ifade ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler