Deniz Sarıtaç'tan, Comolli'ye bombardıman!

16.01.2020 - 13:46 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 13:46

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Damien Comolli'ye ateş püskürdü.

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Damien Comolli'ye ateş püskürdü.

Deniz Sarıtaç'ın yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer alıyordu:

"Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle..."

Deniz Sarıtaç kimdir

Mail yoluyla iş başvurusu kabul edilerek Fenerbahçe'de görebe başlayan Deniz Sarıçta sezon başında Fenerbahçe'den ayrılmıştı.  Dönemin idari menajeri Hasan Çetinkaya bu maili inceleyip Sarıtaç’a şans vererek staja başlatmııştı.Staj sonrası sarı lacivertli kulüpte tercüman olarak iş başı yaptı. Takıma geldiğinde İngilizce ve Fransızca bilen Sarıtaç, işine son verildiğinde ise altı dilde tercüme yapacak noktaya ulaşmıştı.

Sarıtaç, futbol tercümanlığının sadece dil öğrenmek ile sınırlı olmadığı tespitini yapıp antrenörlük kursuna da gitti.

Deniz Sarıtaç, Fenerbahçe'den neden ayrıldı

Ali Koç dönemin İdari menajeri olan Onur Başar ile gerginlik yaşan Sarırtaç, hakkında daha sonra Başkan Ali Koç’a bazı çevirilerin yanlış yapıldığı bilgisi aktarıldı. Bu konuyla ilgili Başkan Koç’a savunma yaparak, “Benim Portekizce yanlış çeviri yaptığımı ifade eden kişiler, Portekizce biliyor mu?” diye sordu. Bu gelişmelerin ardından başarılı tercüman ile yollar ayrıldı. Sportif Direktör Comolli kendisini arayarak artık Samandıra’ya gelmemesini ve insan kaynaklarının gerekli bilgilendirmeyi yapacağını iletti. 

Comolli ayrıldı

Fenerbahçe’de Sportif Direktör olarak görev yapan Damien Comolli görevinden ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler