(ÖZET) Çorum FK - Boluspor Maç Sonucu: 2-0

25.12.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 19:22

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Ahlatcı Çorum FK, evinde Boluspor'u 2-0 mağlup etti. İşte maç özeti ve detaylar...

(ÖZET) Çorum FK - Boluspor Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. 17. hafta mücadelesinde Çorum FK sahasında Boluspor ile karşılaştı. Maç ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta gol perdesini Ahmet İlhan Özek açtı  

Çorum FK - Boluspor maçında gol perdesini ev sahibi ekip adına 46. dakikada Ahmet İlhan Özek kaydetti. Ologo'nun pasında savunma arkasına sarkan Ahmet İlhan Özek ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını maçta 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Boluspor'da Naby Oulare maça devam edemedi 

Boluspor'da  49. dakikada sakatlanan Naby Oulare maça devam edemedi. Naby Oulare'nin yerine oyuna Mustafa Şengül girdi.

Maçta son sözü Çorum FK'dan Eren Aydın söyledi 

Çorum FK - Boluspor maçında son sözü ev sahibi takım adına 83. dakikada Eren Aydın söyledi. 20 yaşındaki oyuncu, Thomas Verheydt'in pasında topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Çorum FK'dan iç sahada üst üste 3. galibiyet 

Çorum FK, Trendyol 1. Lig'de iç sahada üst üste 3. galibiyetini aldı. Kırmızı-Siyahlı ekip, Altay ve Erzurumspor maçlarından üç puanla ayrılırken son olarak Boluspor'u 2-0 yenerek üst üste 3. galibiyetini elde etti.

Boluspor'un galibiyet serisi sona erdi 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un 3 haftalık galibiyet serisi sona erdi. Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Amdspor'u eleyerek bir üst tura çıkarken, ligde Altay ve Manisa FK maçlarından üç puanla ayrılmıştı. Kırmızı-Beyazlı ekip Çorum FK'ya 2-0 yenilerek galibiyet serisi son buldu.

Çorum FK'nın ligdeki durumu 

Çorum FK, Trendyol 1. Lig'de 17. hafta sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 27 puanla 7'inci sırada yer alıyor.

Boluspor'un ligdeki durumu 

Boluspor, Trendyol 1. Lig'de 17. hafta sonunda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 22 puanla 10'uncu sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler