Josef de Souza: "Beşiktaş Coutinho İçin Elinden Geleni Yaptı Ama Olmadı"

27.07.2023 - 13:06 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 13:19

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza, Brezilyalı yıldız Coutinho'nun siyah-beyazlı takıma gelmeyeceğini açıkladı.

Josef de Souza: "Beşiktaş Coutinho İçin Elinden Geleni Yaptı Ama Olmadı"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

30 Mart 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'tan ayrılarak Çin kulübü BJ Guoan'a transfer olan Josef de Souza, siyah-beyazlı takımın transfer listesindeki Philippe Coutinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Elimizden geleni yaptık ama olmadı"

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yapan Josef de Souza, "Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Beşiktaş denedi, Ceyhun Kazancı elinden geleni yaptı... 

"Coutinho, Türkiye'ye gitmiyor"

Bu sefer arkadaşım (Coutinho), Türkiye'ye gitmiyor. Başka planları var ve ona saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı. Josef de Souza, ayrıca taraftarların Talisca sorusuna ise "Mümkün değil" yanıtını verdi. 

Bilindiği üzere Kara Kartal, yıldız oyuncu ile görüşmelere başlamış ve oyuncunun maaşını 4.5 milyon Euro seviyesine kadar indirdiği iddia edilmişti. Brezilyalı yıldızın kulübü Aston Villa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona eriyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Brezilyalı yıldız ile görüşmelere başladı!
Habere Git

İşte Josef'in paylaşımı

Josef de Souza'nın Beşiktaş kariyeri

34 yaşındaki Brezilyalı önlibero oyuncusu Beşiktaş kariyerinde 88 maça çıkarken 9 gol ve 4 asist kaydetti. Tecrübeli oyuncu siyah-beyazlı takım ile 1 Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 kez de Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen başarılı oyuncu, söz konusu görev aldığı 136 maçta 16 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Kartal, Avrupa sahnesine çıkıyor! İşte 11'ler...
Habere Git

Josef de Souza'nın forma giydiği takımlar

Kariyerine Çin'in Beijing Guoan takımında devam eden Josef, daha önce Porto, Al-Ahli, Vaso da Gama, Sao Paulo ve Gremio gibi takımlarının da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler