Al-Nassr'dan Cristiano Ronaldo Transferi Açıklaması Geldi!

26.12.2022 - 11:45 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 12:02

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'ın sportif direktörü Marcelo Salazar, dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Al-Nassr'dan Cristiano Ronaldo Transferi Açıklaması Geldi!

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası esnasında sırasında Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olacağı iddialarına önce yalanlama geldi ardından transfer detayları görüşmeleri başladığı iddiaları çıktı. Son açıklama ise Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'ın sportif direktörü Marcelo Salazar'dan geldi. Detaylar...

Ronaldo'ya yıllık 200 milyon Euro

İngiliz ekibi Manchester United ile sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo’ya Al Nassr’dan dev bir teklif geldi. Arap ekibinin, Portekizli futbolcuya seneliği 200 milyon Euro’dan 2,5 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi. Ronaldo, teklifi değerlendirme altına aldı.

Ronaldo'dan yalanlama geldi

Dünya Kupası esnasında kendisne gelen Al-Nassr iddialarını yalanlayan Ronaldo,  Portekiz’in İsviçre’yi 6 - 1 yendiği maçın ardından stadı terk ederken gazetecilerin Al-Nassr’a transfer olacağı ile ilgili sorusuna, "Hayır, bu doğru haber değil." şeklinde yanıt vermişti.

İlgini Çekebilir
Ronaldo transferini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Habere Git

"Yılın son şakası"

Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldo'nun kız kardeşi Elma Aveiro, Al Nassr transfer haberine sosyal medyadan ilginç cevap verdi.  Aveiro, Ronaldo- Al Nassr haberini altıntıma yaparak  "Yılın son şakası" ifadelerini yazdı.

Chelsea iddiaları çıktı

İngiliz gazetesi Football London, Chelsea'nın yıldız oyuncu transferleri için harekete geçtiğini duyurdu. Bu isimler arasında ise Cristiano Ronaldo'nun da yer aldığını iddia etti.  Chelsea'nın Suudi Arabistan'dan gelen yüksek teklife benzer bir teklif sunması zor göründüğü için bu transferin gerçekleşme durumu çok düşük görünmeye başlandı.

 Al-Nassr'dan açıklama geldi

Al-Nassr'da Ronaldo'nun transfer haber yankıları  sürerken Suudi Arabistan ekibinin sportif direktörü Marcelo Salazar, transfer konusuna dair  açıklamalarda bulundu. Salazar, Ronaldo ile yapılan görüşmeler sonucu transfere nokta koymak istediklerini dile getirdi.

İlgini Çekebilir
Manchester United'da Ronaldo gittikten sonra 4 imza
Habere Git

"Evet ya da hayır dememe izin yok,"

Marcelo Salazar, kendisine gelen Ronaldo ile ilgileniyor musunuz sorusuna "Evet ya da hayır dememe izin yok," şeklinde espirili bir yanıt verdi. Salazar, "Yıl sonuna kadar olayların nasıl gelişeceğini bekleyip görelim. Gördüğünüz gibi bu, sadece kulüp için değil, ülke ve dünya futbolu için de çok büyük bir müzakere. Görüşmeler hala devam ediyor. Çok yüksek rakamlardan söz ediyoruz. Cristiano Ronaldo'nun futbol tarihinin en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Bir sporcu olarak, kazanma azmiyle bana her zaman örnek oldu. Bir Portekiz vatandaşı olarak, onu her zaman destekliyordum. Ancak yakın zamanda neler olacağı ortaya çıkacak." ifadelerini kullandu.

Foot Mercato'nun haberine göre, Al Nassr kulübü 2025 yılına kadar yıllık 200 milyon euro değerindeki sözleşme teklifini tekrar iletti. Ronaldo ise transferin son detaylarını görüşmek için Suudi Arabistan'a gittiği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler