Cristiano Ronaldo'dan saldırı 2. bölüm! Transfer turu başladı

15.11.2022 - 11:52 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 11:59

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile ilgili açıklamalarının ikinci bölümünde suçlamalar devam etti. Ronaldo için Bayern Münih, Chelsea, Napoli ile görüşmeler sürüyor.

Cristiano Ronaldo'dan saldırı 2. bölüm! Transfer turu başladı

AJANSSPOR HABER  

Portekiz'in dünya yıldızı Cristano Ronaldo ile kulübü Manchester United arasındaki kriz doruğa çıktı. Ronaldo'nun kulüp, teknik direktör Eric den Hag, eski takım arkadaşı Wayne Rooney için ağır sözler kullanmasının ardından Piers Morgan'a verdiği röportajın ikinci bölümü yayınlandı. 

“Kızımın hastalığına inanmadılar”

Ronaldo, kulüp yöneticilerini suçlarken şunları söyledi: "Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bildiğiniz gibi Manchester United pazarlamacı bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan alıyorlar ama bence Glazer ailesi durumu umursamıyor."

Rooney ve Gary Neville’e sert sözler

Ronaldo, kendisi hakkında eleştide bulunan Wayne Rooney ile Gary Neville için de sert sözler kullandı. Yıldız oyuncu, “Eleştirmek çok kolay. Eğer televizyonda yorumculuk yapıyorsanız meşhur olmak için birilerini eleştirmek zorundasınız. Bunu gerçekten anlamıyorum. Sizinle aynı soyunma odasını paylaşmış insanların böyle eleştiriler yaptığını görmek kolay değil. Dünyanın en fazla takip edilen adamıyım. Onlar da bundan faydalanıyor. Bu tesadüf olamaz" dedi.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo son golünü Manchester United'a attı!
Habere Git

“Arkadaşım değiller, sadece meslektaşım”

Ronaldo sözlerine şöyle devam etti: “Bundan bir yıl ya da 6 ay kadar önceydi. Wayne Rooney ile birlikte burada bizim evdeydik. Çocuklarını aldı ve 12 yaşındaki oğlumu da evine futbol oynamaya davet etti. Böyle davranışlara anlam veremiyorum. Yeni bir iş ya da herhangi bir gazeteye kapak olmak istediklerinde böyle yapıyorlar. Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık ama asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz."

Manchester United'tan tarihi ceza geliyor 

Yaptığı açıklamalar ile Manchester United yönetimi ve taraftarlarının tepkisini toplayan Ronaldo, rekor bir ceza almaya hazırlanıyor. Telegraph'ta yer alan habere göre, açıklamalar sonrasında teknik direktör Erik Ten Hag'ın da yer aldığı bir toplantı düzenleyecek olan Manchester United yönetimi, Portekizli yıldıza 1 milyon Pound'un üzerinde bir ceza vermeye hazırlanıyor.

Ronaldo takım arıyor

Ronaldo'nun dünyaca ünlü menajeri Jorge Mendes de Ronaldo için yeni kulüp arayışlarına başladı. Daily Mail'de yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo ve Mendes Bayern Münih ile görüşmeler yaptı.  Öte yandan Jorge Mendes, Ronaldo'yu Chelsea, Sporting Lisbon ve Napoli'ye de önerdi. Geçtiğimiz ay Newcastle United ile de bir görüşme gerçekleştirildi.

İlgini Çekebilir
Manchester United'dan Ronaldo kararı!
Habere Git

Soğuk tokalaşma

Öte yandan Dünya Kupası için Katar'a giden Portekiz milli takımında Cristiano Ronaldo ve Manchester United'tan takım arkadaşı Bruno Fernandes'in soğuk tokalaşması sosyal medyaya damga vurdu.  İki yıldız oyuncunun arasının söz konusu röportaj serisi nedeniyle açık olabileceği belirtiliyor.

Ronaldo takıma girmekte zorlanıyor 

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'u (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 kez kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 5 defa kaldıran Ronaldo, Ten Hag yönetimindeki Manchester United'da ilk 11'e girmekte zorlanıyor.  Ronaldo, takımının Premier Lig'de çıktığı 14 karşılaşmanın 10'unda oynadı ancak yalnızca 4'ünde ilk 11'de yer aldı.  

Senin için hazırladığımız haberler