Crystal Palace, teknik direktörlük koltuğuna o ismi getirdi: Lucien Favre deniliyordu...

04.07.2021 - 15:14 | Son Güncellenme: 04.07.2021 - 15:21

Dış haberler... İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, teknik direktörlük görevi için eski futbolcu Patrick Vieira ile anlaştı. İşte detaylar...

Crystal Palace, teknik direktörlük koltuğuna o ismi getirdi: Lucien Favre deniliyordu...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Önceki sezon Premier Lig'i 14. sırada tamamlayan Crystal Palace, Roy Hodgson'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Patrick Vieira ile doldurdu. Vieira, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım da yaptı. 

"İşte gidiyoruz..."

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Patrick Vieira'nın Crystal Palace'la anlaştığını günler öncesinden duyurdu. Romano, Vieira'nın İngiliz ekibiyle 3 yıllık anlaşmaya vardığını yazdı. Vieira ise, bu paylaşımdan hemen sonra "İşte gidiyoruz..." yanıtını verdi. 

Fransa Ligue 1 ekibi OGC Nice'i 2 yıl çalıştıran Vieira, Nice'le 89 maça çıkarken 1.42 maç başı puan ortalamasında kalmıştı. Kulüp yönetimi, Vieira'yla 2020 Aralık ayında yol ayrımına gitti. Yaklaşık 7 aydır hiçbir ekipte görev almayan futbol insanı, Crystal Palace'la 3 yıllık anlaşmaya vardı. 

Palace koltuğu için Favre'nin adı geçiyordu

Son dönemde Fenerbahçe ve Crystal Palace'la anılan İsviçreli teknik direktör Lucien Favre'nin Palace'la 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia ediliyordu. Ancak, Favre'ye yakın olan kişiler, tecrübeli antrenörün İngiliz kulübüyle görüşme halinde olmadığını yazmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler