Cumhurbaşkanı'ndan adını anan Özdemir'e: 'Spora siyaset karıştırmayın'

18.01.2020 - 14:28 | Son Güncellenme: 18.01.2020 - 14:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Nihat Özdemir ile ilgili açıklamaları olmuş, TFF Başkanı da aynı şekilde Cumhurbaşkanı'nın kendisine söylediği bazı ifadeleri açıklamıştı.

Nihat Özdemir yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı'nın kendisine, "Beni ve siyaseti işlerinize karıştırmayın. Federasyonla oturun, konuşun, anlaşın, işlerinizi yürütün. Sporu siyasete hiç karıştırmayın." dediğini belirtmişti.

"Sporu siyasete karıştırmamak gerek"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de, ikilinin açıklamalarına bu yönden bir yorum getirdi. Mustafa Cengiz de sporun siyasete karıştırılmaması gerektiğini vurgularken şu sözleri sarf etti:

"Geçen bir çalıştay yaptık. Sayın Cumhurbaşkanızımın tarihi bir konuşması oldu. Yabancı sınırlamasıyla ilgili TFF başkanımız bir sınırlamadan söz ederek başlarken Sayın Cumhurbaşkanımızın adını zikretti. O da iyi bir tepki verdi. Bizi şaşırtan ama çok mutlu eden bir konuşma yaptı. Bir devlet adamı ferasetiyle dedi ki 'Arkadaşlar lütfen spora siyaseti karıştırmayın. Lütfen benim adımı ifade etmeyin. Ben eğer bi şey söyleyeceksem bunu doğrudan söylerim, hiç aracıya ihtiyacım yok.' Çok etkilendik, çok mutlu olduk. Spora siyaseti sokmamamız gerek."

AJANSSPOR

Mustafa Cengiz'den Arda Turan transferi için flaş sözler!

Senin için hazırladığımız haberler