Cyle Larin'e sürpriz talip! 8 milyon Euro...

25.11.2020 - 08:45 | Son Güncellenme: 25.11.2020 - 08:54

Son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın son haftalardaki formda oyuncusu Cyle Larin'e sürpriz bir talip çıktı. Hollanda Ligi takımlarından PSV Eindhoven, Kanadalı yıldızı transfer etmek istiyor. Peki PSV, Larin için ne kadar bütçe ayırdı, Larin bu sezon kaç maça çıktı, kaç gol attı? İşte detaylar...

Cyle Larin'e sürpriz talip! 8 milyon Euro...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın Kanadalı forveti Cyle Larin'e sürpriz bir talip çıktı.

Larin'e talip çıktı

Fotomaç'ta yer alan habere göre siyah-beyazlıların sezon başında satmayı düşündüğü, son haftaların skorer golcüsü Cyle Larin'e talip çıktı.

PSV'nin, Larin'i istediği ortaya çıktı

Sezon başında Eran Zahavi'yi transfer eden ancak büyük hayal kırıklığı yaratarak sadece 1 gol atabilen İsrailli golcünün yerine forvet arayan PSV'nin, Larin'i istediği ortaya çıktı.

 

8 milyon Euro

Hollanda basını PSV'nin Larin için 8 milyon Euro'luk bir bütçe belirlediğini, Kanadalı oyuncunun geçen sezon Belçika Ligi'nde gösterdiği performansın ardından Beşiktaş'ta da iyi bir sezon geçirdiği için listeye eklendiğini yazdı.

Henüz resmi teklif yok

PSV'nin henüz Larin için resmi bir teklif sunmadığı ancak diğer adaylar arasında Kanadalı oyuncunun adının ciddi anlamda öne çıktığı belirtildi.

 

 

4'te 4 yaptı

Geçen sezon Zulte Waregem'de kiralık olarak forma giyen başarılı forvetin, dönüşü muhteşem oldu. İlk golünü Antalya filelerine gönderen Larin; iki maçı boş geçtikten sonra adeta otomatiğe bağladı.

 

Denizlispor, Yeni Malatya ve G.Antep'i avlayan Kanadalı oyuncu, Başakşehir'i de es geçmedi ve üst üste 4 maçta 4 gol atmayı başardı.

 

Senin için hazırladığımız haberler