Real Valladolid, Cyle Larin'i Transfer Etti

24.01.2023 - 19:08 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 19:18

Transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Real Valladolid, bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Cyle Larin'i satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.

Real Valladolid, Cyle Larin'i Transfer Etti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Valladolid, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Cyle Larin'i satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Cyle Larin, Real Valladolid'de

Kulüpten yapılan açıklamada, "Cyle Larin, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar Real Valladolid'in oyuncusu oldu" ifadelerine yer verildi.

Bilindiği üzere, Beşiktaş ile sözleşmesi sona ermeye yakın görüşmelere başlayan ve performansında düşüşler yaşan Larin, Siyah-Beyazlı ekiple yeni sözleşme için yüksek maaş istemesi sonrasında anlaşma sağlayamamış ve 4 Temmuz 2022 yılında takımdan ayrılarak, Belçika kulübü Club Brugge ile anlaşmaya varmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ayrıldı, tutunamadı!
Habere Git

13 maçta 1 gol attı

Belçika ekibi ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu, bu sezon çıktığı 13 maçta sadece 1 gol atabildi. 

Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş kariyerinde 1 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan Cyle Larin, çıktığı 109 maçta 39 gol ve 9 asist kaydetti. 

Öte yandan Real Valladolid, 21 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Atletico Madrid'e 3-0 mağlup oldu. Bir sonraki maçını Valencia ile sahasında oynayacak olan Valladolid, 18 maç sonunda topladığı 17 puanla 18. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler