Hırvatistan Teknik Direktörü Dalic: "Türkiye maçı için sabırsızlanıyorum"

12.09.2023 - 10:09 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 10:23

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan'ı 1-0 yenen Hırvatistan'da teknik direktör Zlatko Dalic, 1'inciliği hedeflediklerini ve Türkiye maçını beklediğini açıkladı.

Hırvatistan Teknik Direktörü Dalic: "Türkiye maçı için sabırsızlanıyorum"

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele ediyor. Ay-Yıldızlılar, Eskişehir'de oynadığı maçta Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. Grubun en dişli rakibi Hırvatistan ise geçtiğimiz gün Ermenistan'ı 1-0 yendi. Maçın ardından teknik direktör Zlatko Dalic açıklama yaptı.

"İkinci gole ihtiyacımız vardı"

Ermenistan maçını değerlendiren Dalic, "Maçın tamamında kontrol bizdeydi, birçok fırsat vardı. Maçı sakin bir şekilde bitirmek için ikinci gole ihtiyacımız vardı" ifadelerini kullandı.

"Sonunda biraz panik yaşandı"

Sözlerine devam eden Hırvatistan Teknik Direktörü, "Sonunda biraz panik yaşandı. Zorlu rakip, sıcak saha. Acelemiz yoktu, kompakttık. Bazı durumlarda Ermenistan tehlikeliydi ama galip gelmek en önemlisiydi" dedi.

İlgini Çekebilir
Hırvatlar kazandı liderlikten düştük
Habere Git

"Birinciliği garantilemek istiyoruz"

D Grubu'nda Türkiye ile aynı puanda olmasına rağmen averajla Ay-Yıldızlılar'ın önüne geçen Hırvatistan Teknik Direktörü Dalic, grubun kalan maçları hakkında konuştu. Deneyimli çalıştırıcı, "Osijek'te Türkiye, Cardiff'te Galler maçlarımız var. Mümkün olan en kısa sürede birinciliği garantilemek istiyoruz" dedi.

"Osijek'teki Türkiye maçı için sabırsızlanıyorum"

Zlatko Dalic, son olarak "Adım adım ilerliyoruz. Osijek'teki Türkiye maçı için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı.

Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

Hırvatistan ile Türkiye arasında, D Grubu liderliği için mücadele devam ediyor. İki takım, 12 Ekim Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Hırvatistan'da, Opus Arena'da oynanacak olan maç saat 21.45'te başlayacak.

İlgini Çekebilir
2002'den sonra ilk kez! Rakip Japonya...
Habere Git

Hırvatlar Bursa'da kazandı

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile Bursa'da karşı karşıya gelmişti. Ay-Yıldızlılar, Sütaş Timsah Park'ta oynanan zorlu mücadeleyi 2-0 kaybetti. Hırvatların gollerini Kovacic kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler