Damien Comolli'ya sürpriz teklif! Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

11.01.2019 - 21:09 | Son Güncellenme: 12.01.2019 - 00:09

Damien Comolli'ya sürpriz teklif! Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ayrılıyor mu?

İşte Comolli ile ilgili medyada yer alan haber:

Fransa'nın Nice takımında kulüp başkanı Jean-Pierre Rivere ve Sportif Direktör Julien Fournier, düzenledikleri basın toplantısında görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Bu gelişme sonrası Fransa basınında bu iki ayrılık sonrası yerlerine kimlerin getirileceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Nice-Matin' de yer alan habere göre, Nice Futbol Direktörü Julien Fournier'in yerine düşünülen isimlerin ilk sırasında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli bulunuyor.

Fransız basını ayrıca, elini çabuk tutarak tekrar ayağını yere baskam isteyen Nice kulübünden önümüzdeki günlerde Comolli'ye teklif götürülebileceğini de yazdı.

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor' a konuşan Comolli, "Görevimin başındayım. Transfer çalışmalarına devam ediyorum.

Sadık Çiftpınar transferinde fotoğrafta yoktum, çünkü o gün yurt dışında iki görüşme yapıyordum. Bu durumu çarpıttılar. Ben Sadık'ın transferini bitirdikten sonra yurt dışına gittim," demişti.

Comolli, Fransa'da 2004-2005 ve 2008-2010 yılları arasında Saint-Etienne takımının sportif direktörü olarak görev almıştı.

Fransa Ligi'nde teknik direktörlüğünü eski oyuncu Patrick Vieira'nın yaptığı Nice, 18 hafta sonunda 26 puan toplayarak 10. sırada yer alıyor. (A Spor)

Senin için hazırladığımız haberler