Dani Alves'in kefaletini kim ödedi? Gerçek ortaya çıktı...

01.04.2024 - 13:15 | Son Güncellenme: 01.04.2024 - 18:53

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan Dani Alves, hapis cezasına çarptırılmış ve 1 milyon Euro kefalet bedeli karşılığında serbest kalmıştı. Alves'in kefaletini kimin ödediği hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Dani Alves'in kefaletini kim ödedi? Gerçek ortaya çıktı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından gazeteci Marisa Blazquez'in haberine göre, 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 1 milyon Euro kefalet bedeli karşılığında serbest bırakılan Dani Alves için bu bedeli kimin ödediği ortaya çıktı.

Kefaleti Neymar ödedi iddiası

Dani Alves'in 1 milyon Euro'luk kefalet bedelini Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'dan takım arkadaşı Neymar'ın ödediği iddia edilmişti. Öte yandan Neymar'ın babasının da kefalet ödenmesi için yardımcı olduğu belirtilmişti. Her iki isim de bu iddiaları net bir şekilde reddetmişti.

Gerçek ortaya çıktı

Dani Alves'in kefalet bedelini kimin ödediği ortaya çıktı. İspanyol gazeteci Marisa Blazquez'in aktardığına göre Brezilya'nın çok ünlü bir dergisi, Alves'in 1 milyon Euro'luk kefaletini ödeyerek hapisten çıkmasını sağladı. Haberde derginin, kefalet bedelini ödemesinin tek bir şartı olduğu öğrenildi.

Derginin tek şartı

Brezilya'daki ünlü derginin Alves'in kefaletini ödemesinin tek şartı ise yaşadıklarını onlara anlatması ve tüm süreçle ilgili kapsamlı bir belgeselin yapılması oldu. Haber detayına göre 1 milyon Euro'luk kefalet bedeli, planlanan belgesel için bir ön ödeme olarak yapıldı.

Eşinin de katılmasını isteyecekti

Gazeteci Marisa Blazquez, Dani Alves ve söz konusu derginin belgesel planlarını şu sözlerle açıkladı: "Brezilya'da iyi bilinen dergi, Brezilya'da ve aynı zamanda uluslararası düzeyde önemli kişiler hakkında harika haberler yapıyor. Alves'in hikayesinin video sunumu şeklinde bir röportaj yapılacaktı ve ayrıca Alves, Joana Sanz'dan (Dani Alves'in eşi) bu belgesele katılmasını isteyecekti. Bu ödeme, yapılmakta olan bu belgesel tipi röportaj için bir avans ödemesi olacaktı."

Senin için hazırladığımız haberler