Danijel Aleksic: İnşallah bu ortama en iyi şekilde ayak uydurmayı başarırım

27.06.2018 - 18:20 | Son Güncellenme: 27.06.2018 - 18:20

Evkur Yeni Malatyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, takım kaptanı Adem Büyük ve yeni transfer Danijel Aleksic yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. Aleksic, takım içinde güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirterek, "İnşallah bu ortama en iyi şekilde ayak uydurmayı başarırım" dedi. 

Transferiyle ilgili sürecin geçen sezon başladığını kaydeden Aleksic, “Aslında transferimin ilk süreci geçen sezonun ocak ayında başlamıştı. Tabi bazı şeyler uyuşmadığı için gerçekleşmemişti. Sezon sonunda tekrar benimle kontak sağlandı. Bazı pürüzler giderildi ve anlaşma sağlandı. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Yeni Malatyaspor’a geldikten sonra pozitif bir şekilde açıkçası şaşırdım. Öncelikle Türkiye’yi çok beğendim. Malatya çok güzel bir şehir. Gezme fırsatım olmadı ama beğendiğimi söyleyebilirim” diye konuştu. 

“İnşallah bu ortama en iyi şekilde ayak uydurmayı başarırım” 

Takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna vurgu yapan Sırp futbolcu, şunları söyledi: 

“Takımımla yeni idmanlara çıktığım için yavaş yavaş tanımaya başlıyorum. Takım içerisinde çok iyi arkadaşlık grubu olduğunu zaten biliyorum. İnşallah ben de en kısa sürede bu ortama en iyi şekilde ayak uydurmayı başarırım. Kariyerimde bugüne kadar Türkiye’den çok futbolcuyla oynadım. Hiç kimsenin şu ana kadar negatif bir düşüncesi yok. Kimle konuştuysam Türkiye için en güzel şeyleri söyledi. Ben de onun için buraya gelirken hiç ikilemde kalmadım. Çok çalışarak takımdaki yerimi garanti altına almak istiyorum. Bunu taraftarımıza kanıtlamak istiyorum. Burada başarı sağlamam gerekiyor. Sonrasında ise diğer hedeflere bakacağız. Türkiye Süper Ligi zaten Avrupa'da çok tanınmış bir lig. İlk 5 olarak gösterilen ligler içerisinde bence Türkiye’nin de olması lazım. Sırbistan kanallarında her hafta Süper Lig maçları canlı gösteriliyor. Dünyanın her yerinde tanınan bir ligde top oynamak gurur verici olacak.” 

Senin için hazırladığımız haberler