Dario Melnjak'tan transferi açıklaması!

18.08.2020 - 21:39 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 21:40

Son dakika Çaykur Rizespor haberleri... Karadeniz ekibinin deneyimli sol beki Dario Melnjak, kendi kariyeri ve Süper Lig hakkında konuştu. Peki Melnjak neler söyledi? Bundan sonraki hedefi ne? İşte detaylar...

Çaykur Rizespor'un 27 yaşındaki Hırvat sol beki Dario Melnjak, yayıncı kuruluşa kariyeri ve Süper Lig hakkında açıklamalarda bulundu.

Melnjak'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Geçen sezon bizim için iyi geçmedi ama ligde kalmayı başardık. Yeni sezonda hedefimiz daha iyi bir futbol oynamak ve üst sıralara çıkmak. Tomas çok motive eden bir insan. Taktik anlamda çok iyi çalışıyoruz ve bu bize fayda sağlayacak diye düşünüyorum.

Milli takım formasını giymek çok önemliydi. Bu formayı giymeye devam etmek istiyorum. Çok önemli takımlarla oynayacağız. Bu tip maçlarda oynamak çok önemli. Vida ile Beşiktaş’a karşı oynadığımız maçta karşılaştım. Bana çok iyi davrandı ve milli takım kamplarında beraberiz.

Visca, Alanyaspor’dan Efecan, Nazım Sangare… Bunlara karşı oynamak gerçekten zor. Kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Bir gün tabii ki 5 büyük ligde oynamak isterim."

Senin için hazırladığımız haberler