Dark 2. sezon ne zaman başlayacak?

08.10.2018 - 21:53 | Son Güncellenme: 08.10.2018 - 18:57

Dark 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix'in orijinal içeriği olan Almanya yapımlı Dark'ın 2. sezonu merakla araştırılmakta. Winden isimli bir kasabada iki çocuğun kaybolmasının ardından gelişen olayları anlatan dizinin ilk sezonu büyük beğeni toplamıştı. Yeni sezonundan ilk görselleri yayınlanan Dark’ın 2. sezon çekimleri 25 Temmuz'da başlamıştı. Peki, Dark 2. sezon ne zaman başlayacak? Dark'ta hangi oyuncular oynuyor, konusu nedir? İşte detaylar...

Dark 2. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'in sevilen dizisi Dark'ın 2. sezonu ne zaman başlayacak? 2017 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Netflix'in orijinal içeriği Dark'ın hayran kiltesi, dizinin ikinci sezonu hakkındaki detayları merakla araştırmakta. Anlaşılması güç bir bulmacayı konu alan dizide, kasabanın sorunlu geçmişi ile bağlantılı olaylar, geçmişle bugün arasında gidilip gelinerek üç kuşağın çevresinde anlatılıyor. Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisince yaratılan, hikayesi günümüzdeki bir Alman kasabasında geçen bilim-kurgu gerilimi. Peki, Dark 2. sezon ne zaman başlayacak? Dark'ta hangi oyuncular oynuyor, konusu nedir? İşte detaylar...

Dark 2. sezon ne zaman başlayacak?

Senaryosu Jantje Friese tarafından yazılan ve Baran bo Odar tarafından yönetilen gizem dolu drama dizisi Dark‘ın ikinci sezonunun çekimleri 25 Temmuz'da başlamıştı. Dark'ın ikinci sezonu 10 bölümlük ilk sezonun aksine 8 bölümden oluşacak. Merakla beklenen Dark’ın 2018’in son aylarında ya da 2019’da yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Dark'ın konusu nedir?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucandeliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.

Dark'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Baran bo Odar ve Jantje Friese dizinin yaratıcıları. İkili daha önce de dram-gerilim filmlerinden beraber çalışmış. Prömiyerini ise Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan dizi, merakla beleniyordu. Oyuncu kadrosunda Oliver Masucci, Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Maja Schöne ve Jördis Triebel gibi isimler var ama kadro bundan çok daha geniş. Ve her bir karakterin önemi ayrı. Tamam belli başlı odaklanılan karakterler var ama önemsiz diyebileceğim tek bir karakter bile yok. Yani yan karakter yok dizide. Hepsi önemli hepsinin bir amacı var.

Genç-yaşlı karışık bir kadrosu olan Dark’ın kadrosundaki deneyimli isimler genellikle Alman sinemasından transfer. Dizinin gençlerini oynayanlar ise yükselen yetenekler olarak görülüyor.

Diğer oyuncular

Andreas Pietschmann - Yabancı / büyük Jonas

Mark Waschke - Noah

Lea van Acken - gelecekten gelen Kız

Yardımcı oyuncular

Nils Brunkhorst - 2019'da lise fen bilgisi öğretmeni

Lena Dörrie - Clara Schrage, 2019'da Helge Doppler'e bakan hemşire

Tara Fischer - 1986'da Katharina'nın arkadaşı

Leopold Hornung - Torben Wöller, 2019'da düşük rütbeli polis memuru

Tom Jahn - Jürgen Obendorf, Erik Obendorf'un babası

Anna König - Edda Heimann, 2019'da bir patolog

Vico Mücke - Yasin Friese, 2019'da Elisabeth Doppler'in arkadaşı

Barbara Philipp - Selma Ahrens, 1986'da bir çalışan

Paul Radom - Erik Obendorf, 2019'da ortadan kaybolan uyuşturucu satıcısı bir genç

Anton Rubtsov - Benni/Bernadette, 2019'da bir transgender fahişe

Anna Schönberg - Hemşire Donata, 1986'da Ines Kahnwald'ın iş arkadaşı

Mieke Schymura - Memur Jankowski, 2019'da düşük rütbeli bir polis memuru

Lea Willkowsky - Jasmin Trewen, 1986'da Claudia Tiedemann'ın sekreteri

Senin için hazırladığımız haberler