Daum sordu, Podolski yanıtladı

17.01.2021 - 15:44 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 15:49

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Lukas Podolski, Christoph Daum, Lothar Mathaeus ve Bild Futbol Müdürü Chrstian Falk'ın konuk olduğu Sky 90 programında açıklamalarda bulundu. Podolski, Bayern Münih, Köln ve Antalyaspor ile ilgili soruları cevapladı. Detaylar haberimizde..."

Daum sordu, Podolski yanıtladı

Hüseyin ÖZKÖK-AJANSSPOR

Antalyaspor’un Alman yıldızı Lukas Podolski, Alman Sky News kanalında yayınlanan Sky 90 programına Antalya’dan canlı bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Christoph Daum, Lothar Mathaeus ve Bild Futbol Müdürü Chrstian Falk’ın da konuk olarak yer aldığı programda Podolski, Bayern Münih, Köln ve Antalyaspor ile ilgili soruları cevapladı.

Alman yıldız, Daum’un Antalyaspor ile ilgili sorusuna verdiği cevapta “Ligde işimiz çok zor. Ama kupada çeyrek finaldeyiz. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Geçen sezon ligde Sivas gibi bir sürpriz vardı. Belki sezonun kalan bölümünde biz de yukarı çıkarak bir sürpriz yapar Avrupa’ya gitme fırsatı yakalarız” açıklamasını yaptı.

Antalyasporlu oyuncu, Köln’e dönme durumunun söz konusu olup olmadığına dair sorulan bir soruya da şu yanıtı verdi:

“Köln’e dönüş mümkün değil. Köln’le herhangi bir kontağım yok. Ama Köln benim için çok önemli hangi ligde oynarsa oynasın 3. Lig’de bile olsa, her zaman yanındayım. Şu an için dediğim gibi bir ilişkimiz yok. Ben sadece buradan takip edip taraftar olarak destek veriyorum. Belki bir gün Köln’de herhangi bir görevde olabilirim. Önümüzdeki yıllarda bunu göreceğiz. Köln, bu harika kulüp ve taraftar daha iyisini hak ediyor. Bunun için herkes elinden geleni yapmalı.”

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler