Jose Sosa, De Paul'un Eşi Camila Homs'la Öpüşürken Yakalandı

30.03.2023 - 22:56 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 23:06

Eski Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş futbolcusu Jose Sosa, De Paul'un eşi Camila Homs ile öpüşürken fotoğrafı sızdı. Paul, Sosa'yı arıyor. Detaylar...

Jose Sosa, De Paul'un Eşi Camila Homs'la Öpüşürken Yakalandı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jose Sosa, Rodrigo de Paul'un sevgilisi Camila Homs ile bir gece kulübünde dudak dudağa öpüşürken görüntülendi. Paul, olayı öğrenince çılgına döndü. Detaylar...

Sosa kayıplarda

Ciudad haber sitesinde yer alan bilgilere göre, Jose Sosa, Rodrigo de Paul'un sevgilisi ve iki çocuğunun annesi Camila Homs ile bir gece kulübünde dudak dudağa öpüşürken görüntülendi. Haberi öğrenen De Paul, her yerde Jose Sosa'yı arıyor. 

Video yayıldı

Ciudad Dergisi muhabiri Estefi Berardi videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Homs'un Rodrigo de Paul'den iki çocuğu var paylaşımı ile yayınlayarak Sosa'ya tepki gösterdi. 

Eşinden ayrıldı

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde sokağa çıkma yasaklarını çiğneyerek özel partilere katılan Sosa, Bordo-Mavililerden ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sosa, Sarı-Lacivertli takımda forma giyerken gece hayatıyla gündeme gelirdi. O dönem ikiz bebeğinin annesinden boşanma kararı aldıktan sonra Fenerbahçe'den de ayrılarak Estudiantes kulübüne transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler