'Dediğim dedik, çaldığım düdük'

04.10.2020 - 13:02 | Son Güncellenme: 04.10.2020 - 13:07

Trabzonspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig'de Trabzonspor'un Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada hakem Fırat Aydınus'un verdiği kararlar büyük tepki aldı. İşte detaylar...

'Dediğim dedik, çaldığım düdük'

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep Futbol Kulübü ile Trabzonspor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmada hakem Fırat Aydınus'un verdiği kararlar bordo-mavili takım tarafından büyük tepki aldı.

4 kez uyarıya rağmen kararı değiştirmedi

Sabah gazetesinden Yunus Emre Sel'in haberine göre; Gaziantep-Trabzonspor maçının skandal hakemi Fırat Aydınus, görmemiş, duymamış. Penaltı öncesi Kenan Özer’in topa elle müdahale ettiği pozisyonu izlemesi için VAR’ın, Fırat Aydınus’a tam 4 kez uyarı yaptığı buna rağmen kararını değiştirmediği ortaya çıktı

Kenan Özer'in topa elle müdahale ettiği pozisyonu izlemesi...

Flavio'nun ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası Aydınus, VAR'a çağrıldı. Ancak VAR hakemi Bitigen'in, Fırat Aydınus'u penaltıda yapılan faulle ilgili değil, öncesinde Kenan Özer'in topa elle müdahale ettiği pozisyonu izlemesi için çağırdığı öğrenildi.

 

'Dediğim dedik, çaldığım düdük'

Tam 4 kez 'Elle kontrol iddiası' olarak pozisyon ekrana yansıtılmasına rağmen, 46 yaşındaki hakem adeta 'Dediğim dedik, çaldığım düdük' diyerek kararını değiştirmedi. Israrla penaltı noktasını gösteren Aydınus, göz göre göre Trabzonspor'u yaktı.

Ne Aydınus ne de VAR gördü

Aydınus ayrıca G.Antep maçının uzatmasında Hüseyin'in G.Antepli Kana-Biyik'in müdahalesi ile yerde kalmasının ardından penaltıyı çalamadı. 1-1'den sonra Hüseyin'in kafa vuruşunda top Sousa'nın kolundan döndü. Ne Aydınus ne de VAR gördü.

Senin için hazırladığımız haberler