Demba Ba'dan Beşiktaş'ı uyarı: "Kulübün kaçınması gereken tek hata..."

05.04.2022 - 11:19 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 14:36

Beşiktaş, Valerien Ismal yönetimindeki ilk maçında Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalırken, siyah beyazlıların eski futbolcusu Demba Ba'dan uyarı geldi.

Demba Ba'dan Beşiktaş'ı uyarı: "Kulübün kaçınması gereken tek hata..."

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile çıktığı ilk maçta deplasmanda üstün oynadığı karşılaşmada lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Valerien ilk maçında tam not aldı

Siyah-beyazlıların başında ilk maçına çıkan Fransız teknik direktör Valerien Ismael, oynattığı futbolla taraftarlardan tam not aldı.

46 yaşındaki hocaya bir övgü de Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'dan geldi. Senegalli eski golcü, 46 yaşındaki hocanın performansını yorumladı.

Demba Ba: "Kulübün kaçınması gereken tek hata..."

Demba Ba, Twitter hesabından bir Beşiktaş fan sayfasının Valerien Ismael'in taktik planı hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sorusuna şu yanıtı verdi;

"Güzel olan, oynamak istediği futbol hakkında net bir fikre sahip olmasıdır. Kulübün kaçınması gereken tek hata, sistemlerinden geçmeyen ünlü oyuncuları toplamaktır. En önemli şey "BÜYÜK İSİMLER" yerine bir kolektif oyun yaratmaktır." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Valerien Ismael 3 oyuncunun üstünü çizdi!
Habere Git

"İnşallah bir gün dönerim"

Senegalli yıldız, bir taraftarın "Kulüpte olmanı çok isterdim, İleride çalışmayı düşünür müsün?" sorusuna ise, "İnşallah bir gün. Ama o zaman iyi durumda olursam" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 3 takımın formasını giydi

Son olarak İsviçre ekibi Lugano forması giyen ve 2021 yılı sonunda emekli olan Demba Ba, Süper Lig'de Beşiktaş, Göztepe ve Medipol Başakşehir formalarını giydi. 2014-2015 sezonunda Beşiktaş formasını giyen Senegalli golcü, Siyah-beyazlılarda çıktığı 46 maçta 28 gol attı.

2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı

2016-2017 sezonunda tekrar Beşiktaş'ın yolunu tutan Senegalli yıldız Süper Lig şampiyonluğı yaşarken 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir formasıyla bir kez daha mutlu sona ulaştı.

Demba Ba, Medipol Başakşehir ile oynadığı 83 maçta ise 26 gol attı ve 10 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler