Demba Ba’dan Gümüşdağ’a manidar yanıt

15.05.2021 - 16:11 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 16:31

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir’den sürpriz bir şekilde gönderilen Demba Ba, kendisi hakkında “Mental olarak düşmüştü” açıklaması yapan Göksel Gümüşdağ’a bir emojiyle karşılık verdi.

Demba Ba’dan Gümüşdağ’a manidar yanıt

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de son haftalara girilirken yaşanan bir ayrılık çok konuşuldu. Medipol Başakşehir, golcü futbolcusu Demba Ba’nın sözleşmesini feshettiğini açıkladı. 23 Nisan’da gerçekleşen bu ayrılığa gerelçe olarak da Aykut Kocaman’ın teknik kararı gösterildi.

Gümüşdağ, Demba Ba kararını anlattı

Bu konu dün gece BeUNITED programına katılan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’a soruldu. Gümüşdağ, “Demba Ba şampiyonluğumuzda en büyük pay sahiplerinden biri. Saygı duyduğumuz bir oyuncu. Ancak son görüşmemizden önceki 11 haftada mental olarak düşüktü. Hoca da teknik olarak böyle bir karar almak istediğini söyledi, saygı duyduk, kendisiyle vedalaştık. Yaptığı paylaşımlar nedeniyle de benden özür diledi" açıklamasını yaptı.

Golcü fubolcudan imalı paylaşım

İşte Gümüşdağ'ın bu açıklamalarına Senegalli golcü Twitter’dan karşılık verdi. Herhangi bir şey yazmayan Demba Ba, ‘gülücük' emojisi kullanarak, eski başkanının kendisi hakkındaki yorumuna katılmadığını ortaya koydu.

Başakşehir ile ligde 5, Avrupa'da 1 gol attı 

Demba Ba bu sezon gönderilene kadar Başakşehir’de 26 Süper Lig maçına çıkıp 5 gole imza atarken, Şampiyonlar Ligi’nde de Manchester United ağlarını havalandırmıştı.  

İlgini Çekebilir
“Artık VAR'sız hakemlik yok, bunu bilin!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler