Demirören: "Rusya bizsiz eksik olur"

01.09.2017 - 09:46 | Son Güncellenme: 01.09.2017 - 09:46

“Dört takımın başa baş yarıştığı zorlu bir gruptayız… İki kritik maça çıkacağız. Sorunları geride bırakıp, hep birlikte sıkı sıkı kenetlenmemiz gerekiyor. Türkiye için başarılı olmak istiyoruz”

'Bayrağımız, Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nda dalgalanmalı'
2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 11 puanla 3. sırada yer alan A Milli Takımımız yarın, aynı puana sahip ve averajla 4. sırada olan Ukrayna ile karşılaşacak. Bu maçtan alınacak 3 puan gruptaki iddianın sürmesi ve 5 Eylül'de şu an grupta 13 puan ve averajla lider olan Hırvatistan ile yapacağımız karşılaşmaya moralli çıkmamız için önemli... Teknik direktör değişimi sonrası bu ilk maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e düşüncelerini, gruptaki şansımızı sorduk. İşte SABAH'a özel o açıklamalar:

KENETLENME ZAMANI
Ülke olarak Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nda olmak istiyoruz. Olmamız da gerekiyor. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz.

Dört takımın başa baş yarıştığı zorlu bir gruptayız. Ukrayna ve Hırvatistan maçları çok önemli. Ukrayna'dan alacağımız 3 puan en yakın takipçimizin 3 puan önüne geçmemizi sağlayacak. Sonrasında da Hırvatistan'ı yenersek daha rahat oluruz.

Geçmişte yaşanan sorunları artık konuşmak istemiyoruz. Tüm sıkıntıları geride bırakıp, bu kritik karşılaşmalara konsantre olmamız gerekiyor. Bizim için artık kenetlenme zamanı...

RAKİBİ ÇOK İYİ TANIYOR
Lucescu çok deneyimli bir teknik direktör. Hem bizi hem de rakiplerimizi çok iyi tanıyor. Göreve geleli daha kısa bir süre olmasına rağmen süreci en iyi yönetecek isimlerden biri... Ona güveniyoruz.

Biz Türkiye adına başarı istiyoruz. Bayrağımızı 2018 Dünya Kupası'nda Rusya'da dalgalanırken görmek istiyoruz. Rusya bizsiz eksik olur. Türkiye her turnuva için tribünleri ve futboluyla renktir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız ve Kurban Bayramımız milli maçlarımızın oynanacağı haftaya denk geldi. Türk milletine çifte mutluluk, çifte bayram sevinci yaşatmak en büyük arzumuz.

Senin için hazırladığımız haberler