Adana Demrispor'da Murat Sancak Transfer Çalışmalarını Ve Takımdan Ayrılacak İsimleri Açıkladı

03.08.2023 - 21:24 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 00:38

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transfer çalışmaları ve takımdan ayrılacak isimler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Demrispor'da Murat Sancak Transfer Çalışmalarını Ve Takımdan Ayrılacak İsimleri Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ilk 4'te bitiren ve UEFA Konferans Ligi'ne katılmak için eleme turlarında mücadele eden Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak transfer çalışmaları ve ayrılacak isimlere dair açıklamalar yaptı.

Başkan ayrılacak ismi açıkladı

Adana Demirspor Başkanı, UEFA Konferans Ligi eleme 2. turu'nda 1-1'in rövanşında Romanya ekibi Cluj'ü ağırlayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün mesela maçtan sonra Gulbrandsen bizden ayrılacak. Bir tane santraforla bir ay uğraştık, olmadı. Bir santrfor, bir stoper gelecek. Onyekuru'un gidişine bağlı belki bir sol kanat olacak" dedi. 

Gulbrandsen'in Demirspor macerası kısa sürdü

Geçtiğimiz sezonun başında Rams Başakşehir'den Adana Demirspor'a transfer olan Norveçli futbolcu, geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibinin formasını 23 maçta terletirken; 2 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan olay sözler: "5 milyon Euro verecek kadar enayi değiliz"
Habere Git

Başakşehir ile şampiyonluk yaşadı

Rams Başakşehir'in 2019'da Avusturya ekibi Red Bull Salzburg'dan kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Norveçli, 2019-2020 sezonunda İstanbul ekibi ile Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadı. O sezon Boz Baykuşlar'ın formasını 20 maçta giyen yıldız 3 gol attı.

Onyekuru'nun bonservisi alındı, yolcu olabilir

Adana Demirspor geçtiğmiz günlerde Yunan ekibi Olympiakos'tan kiraladığı 26 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru'nun bonservisini 3.5 milyon Euro karşılığında almıştı. Yıldız oyuncunun gelecek tekliflere bağlı olarak takımdan ayrılması söz konusu olabilir.

Mavi Şimşekler'de etkili oynadı

Henry Onyekuru geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 28 maça çıkarken; 8 gol, 3 asistlik performansı ile dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Mavi Şimşekler evinde tarihi sınavda!
Habere Git

Başkan Sancak’tan Gulbrandsen'e teşekkür plaketi

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ikinci maçında Y. Adana Demirspor evinde CFR Cluj’u mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Maçtan sonra sahaya inen Y. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fredrik Gulbrandsen'e teşekkür plaketi taktim etti. Taraftarlar tarafından alkışlanan Norveçli futbolcu daha sonra takım arkadaşları tarafından havaya atıldı ve tutuldu.

Başkan Sancak, “Fredrik Gulbrandsen 6 Şubat depremlerini burada yaşadı. Ailesi kalmak istemedi ancak kendisi burada kaldı. Gulbrandsen'e teşekkür ediyorum” dedi

Senin için hazırladığımız haberler