Deniz Çoban Galatasaray-Kopenhag maçının hakemiyle kafa buldu

20.09.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 12:33

Eski hakem Deniz Çoban sosyal medya üzerinden UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray-Kopenhag maçının hakemi Georgi Kabakov'u eleştirdi.

Deniz Çoban Galatasaray-Kopenhag maçının hakemiyle kafa buldu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray'ın evinde konuk ettiği Danimarka ekibi Kopenhag ile oynadığı maçın Bulgar hakemi Georgi Kabakov maç içinde 4. hakem ile saatini değiştirerek ile tepki çekti. Eski hakem Deniz Çoban, Bulgar meslektaşı ile adeta kafa buldu.

Maçın hakemiyle dalga geçti

FİFA kokartlı eski hakem Deniz Çoban, Bulgar hakem Kabakov'un saat değiştirme hareketi ile sosyal medya üzerinden "Hakem maç sırasında dördüncü hakem ile saatini değişti. Saati gerçekten bozulmuş (!) Ziyech’in sakatlığı ve gol kontrolü zaten 2 dk tutmuştur. Kopenhag her duran oyunu en az 1 dakikada başlattı resmen…." ifadeleriyle dalga geçti.
 

İlgini Çekebilir
Aslanlar pes etmez!
Habere Git

2013'ten beri UEFA maçlarında

2007'de Bulgaristan'ın en üst klasmanına yükselen 37 yaşındaki hakem 2016-2017 sezonu itibari ile UEFA maçlarında görev almaya Avrupa Ligi maçları ile birlikte başlamıştı.

Georgi Kabakov, Türkiye'ye yabancı değil!

Öte yandan Georgi Kabakov, Türkiye'ye yabancı değil. Öyle ki  Kabakov ile milli takımımız ya da temsilcilerimiz kazanamadı. Türkiye A Milli Futbol Takımımız, hakem Kabakov'un yönettiği maçta Arnavutluk'a evinde 3-2 kaybetti. Milliler evinde Sırbistan ile 2-2 berabere kalırken de mücadelenin hakemi Kabakov'du. Fenerbahçe'nin Anderlecht ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada da Bulgar hakem yönetti.

İşte Georgi Kabakov'un yönettiği maçlarımız

  • Galatasaray U19 1-3 Arsenal U19
  • Galatasaray U19 0-5 Juventus U19
  • Türkiye 2-3 Arnavutluk   
  • Anderlecht 2-2 Fenerbahçe
  • Türkiye 2-2 Sırbistan
Senin için hazırladığımız haberler