Deniz Türüç: "Benim golümden önemli olan takım oyunu"

29.12.2019 - 21:10 | Son Güncellenme: 29.12.2019 - 21:10

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçeli Deniz Türüç değerlendirmelerde bulundu.

Türüç'ün açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Zor bir maç oldu. Rize deplasmanı her aman zordur. Sivasspor maçından sonra ne kadar üzüldüğümüzü herkes biliyor. Kupa maçıyla beraber son 3 maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunu taraftarlara borçluyduk. Benim golümden önemli olan takım oyunu. Bence iyi maç oynadık. Domine ettik. Rakibi geri ittik. Top bizdeydi. Kornerden bir gol yedik, bizi üzdü. Biraz daha dikkatli olsaydık, 3, 4 gol bulabilirdik. İkinci yarıya umutla gireceğiz. Tam havayı yakaladığımızda devre arası geldi. Herkesin emeğine sağlık.

 Mutluyuz. 3 puan aldık. İkinci yarı dikkatli olsaydık 3-4 olabilirdi. Ama en önemlisi 3 puan. Şu an kimin nerede olduğu önemli değil, bugün nerede olduğunuz fark etmez. Bu büyük aileyle birlikte şampiyon olacağız. Malatya, Alanya ve Sivasspor çok iyi bir sezon geçiriyor. Sezon sonunda büyük camialar taraftarıyla birlikte bu maratonu götürecekler. Sivasspor'a da helal olsun. Gol atmak mutluluk verici bir şey, bundan daha önemlisi takımızın kazanması.

Senin için hazırladığımız haberler