DenizBank İstanbul Wildcats ekibi 2 Koreli oyuncu ile anlaşma sağladı mı?

12.05.2023 - 16:06 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 16:25

DenizBank İstanbul Wildcats ekibi 2 Koreli oyuncusu ile oyuna devam dedi!

DenizBank İstanbul Wildcats ekibi 2 Koreli oyuncu ile anlaşma sağladı mı?

DenizBank WildCats ekibi ne zaman açıklama yaptı?

DenizBank İstanbul Wildcats takımı, geçen aylarda Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nde şampiyonluğu kazanmış ve sonralarında ise karşı takımları bir bir mağlup ederek EMEA Masters 2023 Bahar Mevsimi şampiyonu olup kupayı Anadolu'ya getirmişti.

İki kere üst üste şampiyonluğun ardından takım, hiç durmadan Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi için antrenmanlara başladığı görülüyor. 4 Mayıs Perşembe günü öğle vakitlerinde ekibin sosyal medya mecraları üzerinden yeni sezon için kadro bilgisi paylaşımı yapıldı.

 

Destroy ve BAO isimli oyuncular Yaz Mevsiminde'de DenizBank İstanbul Wildcats takımında!

Yapılan duyuruda Leauge of Legends oyuncuları ve yönetim kadrolarının yemekte olduğu bir görsel ile Jeong "BAO" Hyeon-woo'nun takım formasına imza attığı fotoğraf ile birlikte şu cümleler yer aldı:

"Burada imzalar kalbe atılır! Şampiyon oyuncularımız Destroy ve BAO'yu memlekete yolladık, dinlenip tekrar gelecekler. Bazı şeyler parayla ölçülemez, yaz sezonunda da birlikteyiz!"

Yeni sezonda da ekipte olacakları açıklanan ve takıma 2022 yılının Aralık ayında giriş yapmış olan Jeong "BAO" Hyeon-woo ve Yoon "Destroy" Jeong-min'in anlaşmaları Riot Games'in verilerine göre 20 Kasım 2023'te son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler