Denizli Bld.'nin sorunu gol!

18.01.2016 - 18:41 | Son Güncellenme: 18.01.2016 - 18:41

Orhangazispor ve Adliyespor’a aynı sonuçla 1-0 yenilerek 2. yarıya iyi başlangıç yapamayan Denizli Büyükşehir Belediyespor'da moraller bozuk.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Atik, gol bölgelerindeki sıkıntıyı aşamadıklarını ve aynı sıkıntı nedeniyle Adliyespor’a mağlup olduklarını açıkladı.

Hüseyin Ateş’in formsuz olması, yeni transfer Gökhan Aydaş’ın hazır olarak gelmemesi, teknik direktör Kenan Atik’i kara kara düşündürüyor.

Ankara’da her iki takım açısından ortada bir maç yaptıklarını kaydeden Atik, “İlk yarıda 1 topumuz direkten döndü. Bir pozisyonda futbolcularım topu paylaşamadı, aynı anda müdahalede bulununca iyi vuramadık. Ali vurabilseydi, boş kaleye golü atacaktık. 2. yarı yine 2 boş topu da ıska geçip vuramayınca, sonuca gidemedik. Rakibin ceza alanı dışından sert şutu gol oldu ve atanın kazandığı bir maç yaşadık. Gol bölgesinde yeni transfer Gökhan Aydaş’ı tam hazır olmadığı için iki haftadır son yarımşar saat oynatıyorduk. Gökhan, fizik kapasite olarak tam hazır olduğunda, gol sorunlarımıza çare olur inşallah” dedi.

Kırmızı beyazlılar, Cumartesi günü lider Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarına, bugün yaptıkları çift antrenmanla başladı.

Senin için hazırladığımız haberler