Denizli izledi, Lazio kaybetti!

03.02.2016 - 23:40 | Son Güncellenme: 04.02.2016 - 01:03

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yerinde takip ettiği maçta lider Napoli deplasmanda Lazio'yu mağlup etti..

Lazio 0 - 2 Napoli
24' 0 - 1 Gonzalo Higuain
27' 0 - 2 Jose Maria Callejon

AJANSSPOR - Serie A'da son 6 maçını kazanan lider Napoli, 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'ya 23. haftada konuk etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin de tribünden takip ettiği maçın 24. dakikasında topu ağlara yollayan Higuain, Napoli'yi öne geçirdi. Arjantinli yıldız ligdeki gol sayısını 23'e yükseltti. Bu golün 3 dakika sonrasında fileleri havalandıran Callejon, farkı 2'ye çıkardı.

Peş peşe yediği gollerle 2-0 geriye düşen Lazio'ya 38. dakikada yıldız oyuncusu Candreva'dan kötü haber geldi. Sakatlanan Candreva, yerini Keita'ya bırakmak zorunda kaldı ve ilk yarı da Napoli'nin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında maç normal şekilde devam ederken, 67. dakikada Laziolu taraftarların Napolili oyuncu Kalidou Koulibaly'e yönelik ırkçı ve Napoli takımına yönelik ayrımcı tezahüratları nedeniyle hakem Irrati, oyunu bir süre durdurdu. Bu sürede taraftarlara, ırkçı ve ayrımcı tezahüratlarda bulunmamaları yönünde anonslar yapıldı. Hakem Irrati, saha komiserleriyle bir süre görüştükten sonra oyunu kaldığı yerden devam ettirdi. 

İkinci yarıda taraflarını çabası sonucu değiştirmedi ve Napoli, rakibini 2-0 mağlup etti. Peş peşe 7. galibiyetini alan Napoli, puanını 53 yaptı ve haftayı zirvede tamamladı. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Lazio ise 32 puanda kaldı.

Öte yandan, Napoli taraftarlarının da bu sezon gol krallığında açık ara önde olan Arjantinli yıldız Higuain'e maç boyunca ayrı tezahüratta bulundukları gözlendi. 

Senin için hazırladığımız haberler