EuroLeague Ekibi Cazoo Baskonia Merkezefendi'den Nikolaos Rogkavopoulos İle Anlaştı

23.05.2023 - 16:18 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 16:44

EuroLeague ekibi Cazoo Baskonia ülkemizde Yukatel Merkezefendi forması giyen Yunan yıldız Nikolaos Rogkavopoulos ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

EuroLeague Ekibi Cazoo Baskonia Merkezefendi'den Nikolaos Rogkavopoulos İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekibi Cazoo Baskonia, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Yukatel Merkezefendi forması giyen Yunan forvet Nikolaos Rogkavopoulos'u kadrosuna katıyor.

Anlaşma tamam

ApexSportGr'nin haberine göre Baskonia, 2001 doğumlu Yunan forvet Nikolaos Rogkavopoulos ile önümüzdeki iki sezon için anlaşma sağladı. Yıldız oyuncuya diğer EuroLeague ekipleri Asvel ve ALBA Berlin de ilgi gösteriyor.

Draft'a hazırlanıyor

Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen 21 yaşındaki oyuncu şu sıralar Amerika'da 2023 NBA Draft'ı için çalışmalarını sürdürüyor. Rogkavopoulos'un 22 Haziran'da gerçekleşmesi beklenen Draft'ta 2. turda seçilmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Ataman ve Efes transferde karşı karşıya!
Habere Git

Denizli'de seviye atladı

Sezon başında EuroCup ekibi Promitheas'tan Yukatel Merkezefendi'ye transfer olan Yunan forvet ligde forma giydiği 28 maçta ortalama 32.5 dakika süre alırken; 15.4 sayı, 6.2 ribanut ortalaması ile etkileyici bir performans sergiledi.

Baskonia, Denizli'yi mesken tuttu

Baskonia daha önce sezon ortasında Merkezefendi forması giyen İsrailli guard Max Heidegger'i transfer etmişti. Yıldız oyuncu ayrıldıktan sonra Vitoria ekibinin forması ile tüm kulvarlarda toplam 17 maça çıkarken fark yaratamadı.

Senin için hazırladığımız haberler