Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek'ten teknik direktör Reha Erginer'e destek

12.12.2017 - 12:30 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 12:30

Denizlispor’da Teknik Direktör Reha Erginer ile futbolcular arasında yaşanan gerginlik sürerken, Başkan Mustafa Üstek teknik heyete ‘Arkanızdayız’ diyerek destek çıktı.

TFF 1.Lig’de ateş hattından çıkamayan Denizlispor’da kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Teknik Direktör Reha Erginer ile futbolcular arasında gözlenen sıkıntı her geçen gün artarken, son olarak Samsunspor maçının 2.yarısında Ziya’nın oyundan alınması, kaptan Ömer’in yedek kulübesine çekilmesi işin tuzu biberi oldu.

Bu sezon ilk kez yeşil siyahlı taraftarlar ile futbolcular maç sonu söz dalaşına girerken, gerginlik had safhaya ulaştı. ‘Benim olduğum yerde futbolcuya dayalı düzen olmaz’ şeklinde açıklama yapan Teknik Direktör Reha Erginer’in ara transferde takımdan gönderilecek isimleri de yönetime sunduğu öğrenildi.

Kafana takma!

Teknik Direktör Reha Erginer ile bir araya gelen Başkan Mustafa Üstek, “ Arkandayız. Sen konuşulanlara bakma. Sahaya odaklan. Kalan 2 maçta 6 puan ile devreyi 18 puan ile bitirmeliyiz. Ben ve yönetici arkadaşlar, sizlerin arkasındayız” diyerek, destek çıktı.

Sankoh’un menajerinden yalanlama

Sözleşmeli karşılıklı anlaşma ile fesh edilen Alfred Sankoh’un nenajeri Hüseyin Katrancı, Sankoh’un bilerek oynamadığı şeklinde yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamaların gerçekleri yansıtmadığını belirterek, “Sankoh’un sağ dizinde iç ve dış menisküs vardı. Kortizon tedavisi görmesi gerekli. Şu anda Norveç’te özel fizyoterepist eşliğinde tedavi görmekte. Denizli’de dizi hep şişti. Tedavi uygulandı ama Denizli’de ki imkanlar yeterli değildi. Hangi futbolcu oynamak istemez. Maç başı ve prim alacakken niye oynamasın? Oynasaydı, sakatlığı daha da artar ve futbol hayatı bitebilirdi. Aynı şekilde sezon öncesi Kappel’de pubis olmuştu ve Denizli’de ki imkanlar yeterli olmadığı için Hollanda’da tedavi oldu. Şimdi sahalarda oynayabiliyorsa, Hollanda’da ki özel fizyoterepist sayesindedir” dedi.

Teknik Direktör Reha Erginer de Sankoh’un sakatlığını ileri sürüp oynamak istemediğini ve sabırlarını taşırdığını ileri sürmüştü. SEBAHATTİN ALP/AJANSSPOR/ DENİZLİ –ÖZEL HABER

Senin için hazırladığımız haberler