Denizlispor, Prosinecki'ye tazminat ödeyecek mi?

25.11.2020 - 15:04 | Son Güncellenme: 25.11.2020 - 15:18

Süper Lig takımlarından Denizlispor, Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile yollarını ayırma kararı aldı. Peki Ege ekibi, Prosinecki'ye tazminat bedeli ödeyecek mi? Son olarak kupada alınan Turgutluspor mağlubiyetinin ardından deneyimli teknik adamın Denizlispor macerası sona erdi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki ile yollar ayrıldı. Prosinecki, yönetimle yaptığı toplantıda neler söyledi? Tazminat konusunda bir isteği oldu mu? İşte yanıtı...

Prosinecki'ye fesih bedeli ödenecek mi?

Denizlispor'da kupada son alınan Turgutluspor yenilgisi sonrasında Robert Prosinecki dönemi bitti. Prosinecki ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Söz konusu toplantıda Robert Prosinecki sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunmasına karşın herhangi bir tazminat talep etmedi.

Prosinecki, göreve geldiği süreden ayrıldığı güne kadar tüm hak edişlerini aldı. Hırvat çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından yönetim teknik adam arayışlarına başladı.

Yeni teknik direktör için çalışmalar başladı

Denizlispor'da yeni teknik direktör arayışları başladı. Yeşil siyahlılarda gündeme gelen ilk isim Yusuf Şimşek oldu. (DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler