Denizlispor Recep Niyaz'ı transfer etmek istiyor!

25.12.2017 - 16:28 | Son Güncellenme: 25.12.2017 - 16:28

İlk yarının sona ermesiyle Denizlispor’da beklenen gelişme neticesinde 8 futbolcu gönderilirken, gündemde Rcep Niyaz transferi var.

Kaptan Ömer başta olmak üzere, Anıl, Yasin, Şevki, Tarık, Burak, Emre ve Şefik ile Teknik Direktör Reha Erginer’in raporu doğrultusunda yollar ayrıldı.

 Denizlispor Kulüp binasında aylar sonra ilk kez yapılan basın toplantınsa Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul katıldı. Başkan Mustafa Üstek, gönderilen isimlerin teknik direktör Reha Erginer’in tasarrufu doğrultusunda gerçekleştiğini ve yönetim olarak kalsın gitsin şeklinde hiçbir oyuncu konusunda görüş bildirmediklerini söyledi.

Prensipte anlaştıkları bir isimle ön protokol imzalamak için İstanbul’a gideceğini belirten Üstek,  8-10 transfer yapacaklarını ve bu nedenle daha önceden belirledikleri 2 milyonluk transfer bütçesinin artabileceğini söyledi. 2 yöneticinin daha farklı şehirlerde transfer çalışmaları yaptığını kaydeden Üstek, “ Hızımızı aldık. Nokta transferler olacak. 4-5 futbolcuyla prensip anlaşması yaptık. Süper Lig’den ve yabancı transferler de olacak” dedi.

Üstek, transfer yasağının kalkmasıyla ilgili 1’i teknik adan 16’sı futbolcu olmak üzere toplam 17 dosyadan 10’unda parasal ödemelerin yapıldığını, 4 Ocak tarihine kadar kalan 9 dosyayı da sonuçlandıracaklarını söyledi.

Recep Niyaz Denizlispor'un gündeminde

Çaykur Rizespor forması giyen Denizlispor’un eski futbolcusu Recep Niyaz’ın da transfer listelerinde olduğunu doğrulayan Üstek, Recep’in şu an 3 yıllık sözleşmesi olduğunu, bu konunun çözülmesi halinde transferine sıcak baktıklarını anlattı.

 Denizlispor'un kampı Antalya’da

Sportif direktör Bülent Ertuğrul, 2. yarı için 29 Aralık’ta toplanma olacağını ve 1-10 Ocak arası Antalya’da kamp yapılacağını açıkladı. 

 SEBAHATTİN ALP / AJANSSPOR / DENİZLİ

Senin için hazırladığımız haberler