Denizlispor'da 3 yönetici görevini bıraktı

07.02.2021 - 20:22 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 20:26

Denizlispor haberleri... Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Yukatel Denizlispor'da 3 yönetici görevinden ayrıldı. Peki hangi yöneticiler Denizlispor'dan ayrıldı, istifa için ne dediler?

Denizlispor'da 3 yönetici görevini bıraktı

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon yaşadığı sıkıntıları bu sezon yaşamak istemeyen Denizlispor'da 3 yönetici istifa etti. Denizlispor'da neden yöneticiler istifa etti? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Antalyaspor maçı sonrası bıraktılar

Denizlispor'da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya ile asbaşkanlar Uğur Bağbaşlıoğlu ve Serkan Başbuğ istifa etti. 3 isim ortak bir yazılı açıklama yaparak istifanın nedenini de anlattı. 

Neden istifa ettiler?

Göreve geldiklerinden bu yana Denizlispor'un başarısı için mücadele ettiklerini kaydeden yöneticiler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Özellikle son zamanlarda yaşanan gelişmelerden, yönetim tarzı ve fikir ayrılıklarımızdan dolayı takımımıza daha fazla faydalı olamayacağımızı anladığımız için, bu şanlı görevi bırakma kararı almış bulunmaktayız. Her zaman bizlere iş düştüğünde Denizlispor'umuza hizmet edeceğimizden kimsenin kesinlikle şüphesi olmasın. Bugüne kadar çalıştığımız değerli yönetim kurulu üyelerine, kulüp çalışanlarımıza ve her zaman yanımızda olan basın mensuplarına ve hiçbir zaman yeri dolmayacak olan cefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz."

Taner Atilla da bırakmıştı

Yakın dönemde yöneticilerden Taner Atilla da görevinden istifa etmişti. Denizlispor, "4 ay önce taahhüt ettiği 500 bin TL’yi ödememesi ve yönetim kurulu üyelerimizin onaylamadığı işleri yapması üzerine Başkan Ali Çen ve yönetim kurulu üyeleri kendisinin istifasını beklemektedir" açıklamasını yapmış ve kısa bir süre sonra da Atilla istifa etmişti. 

Denizlispor ligde ne durumda?

21 takımlı Süper Lig'de Denizlispor 18 puan toplayabildi. 23 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik ve 13 yenilgi alan Denizlispor, son sırada bulunuyor. Teknik direktörlüğe Hakan Kutlu'yu getiren Denizlispor, Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler