Denizlispor'dan açıklama! Hakemler, ceza, hedef...

23.09.2019 - 14:22 | Son Güncellenme: 23.09.2019 - 14:28

Denizlispor'dan açıklama! Hakemler, ceza, hedef...

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Süper Lig’de Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları maç ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Şanlıkan, “Biz Süper Lig’e renk katmak istiyoruz. Hedefimiz ilk 5 içinde yer alabilmek” ifadelerini kullandu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Kaan Şanlıkan’ın açıklamaları şu şekilde:

Kaan Şanlıkan: "Denizlispor olarak hedefimiz ilk 5"

Denizlispor olarak yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Süper Lig’de iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Bizim bir hedefimiz var. İlk 5’i hedefliyoruz. Bütün şehri de öyle inandırdık. Konyaspor yenilgisi bizim için üzüntü verici oldu. Ama biz sezon sonunda hedefimize ulaşacağız diye düşünüyorum.

"Rodallega şanssızlıklar yaşadı ama başarılı olacağına inanıyoruz"

Kayserispor maçı bizim için şanssızlık oldu. Rodallega şanssızlık yaşadı. İyi bir golcü. Goller atacağına inancımız tam. Geriden gelmek kolay değil. Sahaya iyi bir karakter ortaya koyduk. Kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puanla dönüyoruz.

"Kasımpaşa maçını kazanacağımıza inanıyoruz"

Hacettepe ile kupa maçımız var. Kupaya da önem veriyoruz. Maç maç bakıyoruz. Kasımpaşa maçını da kazanacağımıza inanıyoruz. 4 büyüklerden sonra en çok seyircisi olan biziz. Bir şehir takımıyız. Taraftarlarımızın desteğini arkamıza alarak kazanacağız, buna inanıyoruz.

Kaan Şanlıkan: "Futbolcularımıza ceza vermedik"

Ceza tabi ki bir madde olabilir. Ama futbolcularımıza hiç ceza vermeyi düşünmedik. Cezayı disiplinsizlik durumunda uyguluyoruz. Takım puan kaybetti diye ceza vermedik. Öyle bir düşüncemiz yok. Zaten maçı kaybederek de en büyük cezayı aldık.

"Denizlispor'da aile ortamı var"

Futbolcularla çok güzel bir ilişkimiz var. Sportif Direktörümüz Burak Bey her futbolcuyla ilgileniyor. Bir  aile ortamımız var. Başkanımız futbolcuları öperek sahaya gönderiyor. Yenseler de yenilseler de futbolcularımızın yanındayız. Bu ilişki bizi başarıya götürüyor.

Hüseyin Göçek'e tebrik

Bazı hakemler çok şanssız kararlar veriyor. Hüseyin Göçek, Kayserispor maçında iyi bir görüntü ortaya koydu. Göztepe ve Konya maçlarında ise talihsiz kararlar verildi. Hakemlerin daha dikkatli olmasını istiyoruz.

"Bu ligde söz sahibi olmak istiyoruz"

Bu ligde biz söz sahibi olmak istiyoruz. Hakemler doğru düdükler çalsın, herkes bu oyundan zevk alsın istiyoruz. Biz Süper Lig’e renk katmaya ve başarılı olmaya geldik. Başarılı olacağımıza da inanıyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler