Denizlispor'dan Rodallega açıklaması!

09.12.2019 - 16:53 | Son Güncellenme: 09.12.2019 - 16:57

Denizlispor'dan Rodallega açıklaması!

Yukatel Denizlispor Kaleci Antrenörü Zafer Öğer, Medipol Başakşehir karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Ayrıca Öğer, Hugo Rodallega’nın takımdan ayrılacağı ve Fenerbahçe’ye transfer olacağı haberlerini değerlendirdi. Rodallega, Fenerbahçe’ye mi transfer oluyor? Teklif geldi mi? Bu sorulara Zafer Öğer yanıt verdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Zafer Öğer’in açıklamaları şu şekilde:

Zafer Öğer: "Başakşehir maçından puan alacağımızdan emindim"

Medipol Başakşehir maçından puan ya da puanlar alacağız demiştim. Güzel ve zevkli bir maçtı. İki taraf da kazanmayı hak etti ama maç berabere bitti.

Zafer Öğer: "Rakiplerimizden aldığımız puanlar çok değerli"

Şampiyonluğa oynayan takımlardan aldığımız puanlar ekstra puanlar. Rakiplerimizden aldığımız puanlar çok değerli tabi.

Zafer Öğer: "Koşu kalitemiz sezon başına göre çok daha yüksek"

Yükselen bir grafiğimiz var. Oyun kalitemiz, koşu kalitemiz iyi olunca bunlar sonuçlara yansıyor. Koşu kalitemiz, sezon başına göre çok daha yüksek.

Rodallega'ya Fenerbahçe'den transfer teklifi geldi mi?

Hugo Rodallega’ya transfer teklifi geldi diye bir şey duymadım. Sakatlığını atlattı. 1 gole ihtiyacı var. Golü çok istiyor. Atsa gerisi gelecek. Ben öyle inanıyorum.

Zafer Öğer: "Trabzonspor maçında yenilmeyeceğiz"

Trabzonspor maçı güzel olacak. Şahsım adına hep şanslı olmuşumdur. Trabzonspor maçında yenilmeyeceğiz. Puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler