'Derbi berabere biterse Fatih Terim sınıfta kalır''

26.09.2020 - 21:42 | Son Güncellenme: 26.09.2020 - 22:53

Son dakika spor haberleri… A Spor’da Erman Toroğlu, Trabzonspor - Yeni Malatya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Galatasaray - Fenerbahçe derbisine yönelik değerlendirmelerde de bulundu. İşte açıklamalar…

'Derbi berabere biterse Fatih Terim sınıfta kalır''

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor’un 3-1 kazandığı Yeni Malatya maçının ardından konuştu. Toroğlu, bu maçın tartışmalı pozisyonlarına değinirken yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini de değerlendirdi. 

İşte Toroğlu’nun açıklamaları...

Bakarsın seneye 24 takım olur lig. Geçen sene madem düşmeyi kaldıracaklardı, oynatmayacaklardı. Çok büyük hata.
 

Trabzonspor o geçen seneki etkili Trabzonspor değil. Sezon başı diyelim kapatalım ama Trabzon'un biraz daha ilerleme kaydetmesi lazım.

Arkaya aldıkları stoplerleri iyi. Kalecileri de iyi. Nwakaeme olmalı. Forvet ceza sahasında boş bırakılır mı? İlk alacağın adam forvet… Tarihinin en rahat golünü attı belki.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi...

Fatih Terim’in belli bir planı var. Bir şeyleri oturttu. Hazır bir takım çıkıyor sahaya Galatasaray’a bu çok önemli bir şey var. ‘Burada bu oynar mı?’ diyeceğim bir adam yok.

Terim Taylan’ı kullanıyor ve diğer tarafları rahat ettiriyor. Bu kadar basit.

Fenerbahçe oynayacak takımı bozarsa başarılı olur. Fenerbahçe yeni takım. Arayış içinde. Erol Bulut’a en az 10 hafta verilmesi lazım. Sonra tutup tutmadı bakarız. Fatih Terim için bu yok. Terim bu sene dizginleri eline almış.

Tekere çomak sokarsa Fenerbahçe her şey olur bu maçta ama sokamazsa ne olur? Galatasaray’da iki forvet var. Diagne’yi de beğeniyorum hala.

Galatasaray’ın yedek bekleyen oyuncuları da gayet iyi. 

Fenerbahçe - Hatayspor maçında Hatay hücuma çok nadir çıktı. Peki Galatasaray ile karşılaşsa Hatay maçı bitirebilir miydi? Galatasaray daha hazır takım.

Büyük maçlar farklıdır deniyor. Avrupa’da büyük maçlarda iyi takım kötüyü götürüyor. Bizde belli olmaz deniyor ama iyiysen götürürsün maçı

Yarın akşam berabere biterse Fatih Terim sınıfta kalır.

Senin için hazırladığımız haberler