Fenerbahçe'de Berke Özer antrenmana katılmadı!

18.11.2021 - 11:35 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 00:40

Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Berke Özer bugün yapılan antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe'de Berke Özer antrenmana katılmadı!

Aygün Özipek - Ajansspor

Sarı lacivertlilerde kaleci Altay Bayındır'ın omuzundan yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olmasının ardından kaleye Berke Özer'e geçmişti.

Galatasaray maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe'de kaleci Berke Özer'den endişelendiren bir haber geldi. Genç kalecinin bu sabah yapılan antrenmana katılmadığı öğrenildi.

Tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı

Berke'nin belinden hafif sakatlığı bulunduğu için tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadığı ve derbi maçta oynamasına engel bir durumun bulunmadığı belirtildi.

Gustavo takımdan ayrı çalıştı

Bu arada sarı lacivertlilerde tedavileri devam eden Altay ve Valencia antrenmanda yer almazken, sakatlığı devam eden Luiz Gustavo takımdan ayrı düz koşu yaptı. Milli takımdan dönen Kim Min-Jae ve Filip Novak ise yenileme çalışması yaptı.

Kaleciler Altay Bayındır ile Berke Özer'in yokluğunda, Ertuğrul Çetin ve Bartu Kulbilge'nin yanı sıra altyapıdan Furkan Akyüz çalışmalara dahil edildi.

 

 

Berke Özer'in performansı

Berke Özer, bu sezon 2'si 90 dakika olmak üzere 3 maçta Fenerbahçe'nin kalesini korudu. Alanyaspor ile Kadıköy'de oynanan ve 2-1 kaybedilen maçta sarı lacivertlilerin formasını giyen Berke Özer, 2-1'lik Konyaspor yenilgisinde de sakatlanan Altay Bayındır'ın yerine 72. dakikada kaleye geçti.

21 yaşındaki file bekçisi 12. haftada 2-2 biten Yukatel Kayserispor maçında görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler