Galatasaray - Fatih Karagümrük: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

20.12.2023 - 21:50 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 22:49

Son dakika | Süper Lig'de Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında 1-0 kazandı. Maçın tek golünü Kerem Aktürkoğlu attı. İşte maç sonucu, yazılı özet.

Galatasaray - Fatih Karagümrük: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftasında Galatasaray, Rams Park'ta Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Zorlu mücadeleyi Sarı-Kırmızılılar 1-0 kazanmayı başardı.

Tek gol Kerem'den!

Galatasaray, karşılaşmanın 40'ıncı dakikasında öne geçti. Ceza sahası dışında, kaleye uzak mesafede topu kontrol eden Kerem Demirbay, kaleye bakarak sürpriz bir şut çıkardı. Karagümrük kalecisi Emre Bilgin topu elinden kaçırdı. 

Dönen topa hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, boşta kalan topu ağlara gönderdi. Kerem, skoru 1-0 yaptı. Galatasaray, bu golle maçı 1-0 kazandı.

İlgini Çekebilir
Kayseri'de gol yağmuru! Fenerbahçe derbiye lider gidiyor
Habere Git

Serdar Dursun ofsayta takıldı

90+1'inci dakikada sağdan kullanılan kornerde ön direkte yapılan kafa vuruşunu Serdar Dursun arka direkte tamamladı. Hakem Serdar Dursun'un ofsaytta olduğunu tespit etti. Ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

Cimbom hata yapmadı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, dev derbi öncesi kritik maçta hata yapmadı. Sarı-Kırmızılılar, 3 puan alarak liderlik mücadelesine devam etti.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Lig maçının 24 Aralık Pazar günü, saat 19.00'da başlaması planlandı. Dev derbi beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Maç sonu 3’lüsü Sacha Boey'dan

Müsabakanın sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular, tribünlere giderek galibiyeti kutladı. Fransız futbolcu Sacha Boey ise taraftarların isteği üzerine 3’lü çektirdi.

Galatasaray bu sezon ligde 9. kez kalesini gole kapattı

Mücadeleyi gol yemeden tamamlayan sarı-kırmızılılar, bu sezon Süper Lig’de 9. kez kalesinde gol görmedi. Aslan bu süreçte Kayserispor, Trabzonspor, Gaziantep FK, İstanbulspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Pendikspor ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarında gol yemedi.
Galatasaray ligde yediği 9 golle de ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

Öte yandan sarı kart cezasından dolayı oynamayan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın yerine Fatih Karagümrük maçında kalede Günay Güvenç oynadı.

Galatasaray’dan ligde üst üste 4. galibiyet

Ligde son olarak Hatayspor’a kaybeden sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından oynadığı 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Aslan bu süreçte Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük’ü mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray gelecek hafta pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray evindeki yenilmezlik serisini 25’e çıkardı

Galatasaray, Fatih Karagümrük karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig’de evindeki yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray RAMS Park’ta Fatih Karagümrük ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar, müsabakadan 1-0’lık skorla ayrıldı ve sahasındaki kaybetmeme serisine devam etti. Cimbom evinde son olarak Giresunspor’a kaybetti. Aslan bu maçın ardından oynadığı 25 lig karşılaşmasında 23 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 8 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Galatasaray, ayrıca Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler